發新話題

(團體友誼賽)思捷友好隊vs小閒好友隊....25-4-2011(星期一)13:00-17:00五張檯!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-4-2 11:43 發表

若驚慌者,可考慮退之!
哦! 原來你唔想我來 我邊鬼驚,又唔係要對你 ar~ar~

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-4-2 11:46 發表

只怕汝不來
怕吾有蚜

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-4-2 11:55 發表

哦! 原來你唔想我來 我邊鬼驚,又唔係要對你 ar~ar~
有機會架!會自己人打自己人....要看早幾日前抽簽!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-4-2 11:40 發表
唔開心咪同汝個Friend , King 掂佢哦!
唔駛la...

小閒,對唔住呀,因為公司人手調動, 原本的假期沒有了,我要退出了

思捷友好隊分隊名單!   

思捷A隊:郭偉鋒,林飛揚,大林
思捷B隊:尹永陵,小張,小林
思捷C隊:太陽之子,太陽朋友,太陽朋友
思捷D隊:DC.WA,MARTIN,大文
思捷E隊SIMON,HKspurs,r-t
思捷F隊:STAR,待定,HC.LAI
思捷G隊:BOND,daniel2011,TOMMY

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-4-2 11:06 發表
南南同長佬一隊會否動武!
?????
who is 南南?

me..............

引用:
原帖由 HCLAI 於 2011-4-2 23:19 發表
思捷友好隊分隊名單!   

思捷A隊:郭偉鋒,林飛揚,大林
思捷B隊:尹永陵,小張,小林
思捷C隊:太陽之子,太陽朋友,太陽朋友
思捷D隊:DC.WA,MARTIN,大文
思捷E隊SIMON,HKspurs,r-t
思捷F隊:STAR,待定,HC.LAI
思捷 ...
5該昌哥,我星期一加名。

引用:
原帖由 3070 於 2011-4-2 23:05 發表
小閒,對唔住呀,因為公司人手調動, 原本的假期沒有了,我要退出了
ok.5緊要la,下次下次,我找到濤濤代你。

5知仲有冇人退出,如果有請早通知我。

賽程將於友誼賽前四天刋登出來!請大家記得提前十五分鐘到達呀!哈哈哈

小閒好友D隊仲有一個位.........唔知大家有無興趣打呢!如有興趣者請pm通知我....多謝!

小閒仲有位預理我

Lok Fu Ah Lee (lfahlee)

引用:
原帖由 lfahlee 於 2011-4-16 08:43 發表
  小閒仲有位預理我

Lok Fu Ah Lee (lfahlee)
Welcome請留意友賽時間!

有關這個比賽, 因開POST時是說明費用平均攤分.
所以也請按平均攤分.
如果是收錢的比賽, 要事先申請, 沒有人可以取得特權, 謝謝合作
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

1:00-2:00PM 還有三張枱.
12:00-1:00PM 還有五張枱
5:00后便有更多枱.

請多訂枱, 或多打1-2小時...
48人的比賽, 只有五張枱, 於理不合. 請增加枱數 / 減少人數 / 增長時間. 謝
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-4-18 00:38 發表
有關這個比賽, 因開POST時是說明費用平均攤分.
所以也請按平均攤分.
如果是收錢的比賽, 要事先申請, 沒有人可以取得特權, 謝謝合作
為免麻煩, 請取消此帖

好好的一個比賽為什麼搞到如此下場
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

即係取消???

發新話題