發新話題

(團體友誼賽)思捷友好隊vs小閒好友隊....25-4-2011(星期一)13:00-17:00五張檯!

我想join呀~~~

引用:
原帖由 3070 於 2011-3-21 23:23 發表
我想join呀~~~
對不起,因為人數有限。可能今次加5到你,不過我明日再同對方針針是否可以再加人!到時再通知你。

引用:
原帖由 小閒 於 2011-3-21 23:43 發表

對不起,因為人數有限。可能今次加5到你,不過我明日再同對方針針是否可以再加人!到時再通知你。
ok,thx~~~

小間
i want to play
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

好消息 ...........我已同思捷講掂數可以加人

welcome三位加入小閒之友
kitkit003,3070,BrianDD

yeah^^...................

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-3-22 11:38 發表
yeah^^...................
大佬你甘俾面出席.....一定唔駛守門口哈哈哈!

i love u........... 小閒

汁波仔到

引用:
原帖由 r_t 於 2011-3-22 12:04 發表
汁波仔到
您係邊面嘅汁波仔呀!

引用:
原帖由 小閒 於 22-3-2011 12:16 發表

您係邊面嘅汁波仔呀!
當然係思捷啦!

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-3-22 11:58 發表
i love u........... 小閒
唔好粒吾

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-22 12:34 發表

此人曾是清xx團的成員!  卓號"金牌門神"
係呀!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-3-22 17:21 發表

唔好粒吾
喎~

思捷友好隊;暫定[HCLAI, DCWA, SIMON, MARTIN, R-T, DIAMOND, BOND,TOMMY,郭偉鋒, 林飛揚, 金毛鼠, 大林, 小林, 尹永陵, 太陽之子, 太陽FRIEND.}

Thank you  HC LAI = 昌哥。

引用:
原帖由 HCLAI 於 2011-3-22 22:49 發表
思捷友好隊;暫定[HCLAI, DCWA, SIMON, MARTIN, R-T, DIAMOND, BOND,TOMMY,郭偉鋒, 林飛揚, 金毛鼠, 大林, 小林, 尹永陵, 太陽之子, 太陽FRIEND.}
5該hclai,明日更改!

小間, may I join your team ???

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-3-23 14:32 發表
小間, may I join your team ???
welcome

[quote]原帖由 HCLAI 於 2011-3-22 22:49 發表
思捷友好隊;暫定[HCLAI, DCWA, SIMON, MARTIN, R-T, DIAMOND, BOND,TOMMY,郭偉鋒, 林飛揚, 金毛鼠, 大林, 小林, 尹永陵, 太陽之子, 太陽FRIEND.} [/quote

麻烦昌哥搵人代我,
今次真係冇得打啦!:—((

發新話題