發新話題

HOLD-[代放-大平賣] 狂飆王(無字)(FL)

HOLD-[代放-大平賣] 狂飆王(無字)(FL)

[代放-大平賣] 狂飆王(無字)(FL)
重量 : 83g
厚度 : 58mm
新舊 : 95%
損傷 : 1處拔絲+1處小傷(不損上膠)
售價 : $650(無盒, 可少議)

交收 : 相約方便港鐵沿線
有意者請PM或回覆

本帖最近評分記錄
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 1# 的帖子

我想問係咪特製阿?

據知係上海正品店買的。市販貨。
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我是福建的球友,想收,不知道怎么交易?

我的QQ: 二 770 770

麻烦加下

请联系我,有意收,谢谢

请联系我,有意收,谢谢

why無字??

柄尾都無鐵牌....?

(代人出售, 要好小心和要了解貨源)

唔係話你呃人, 只是怕你被人利用.

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

多謝jcclee提醒。
其實這板是早幾年的貨。 友人轉板後放著無打。
我本人對橫板認識不深, 不過相信友人,也相信來源。
若然買家買回後覺得懷疑, 原銀奉還。

當年未出狂飆王的時候, 的確流出了一批冇牌冇字的貨, 我自己都有塊
本帖最近評分記錄
  • jcclee +5 多謝證實 2012-8-11 13:58

引用:
原帖由 乒乓人 於 2012-8-11 01:00 發表
多謝jcclee提醒。
其實這板是早幾年的貨。 友人轉板後放著無打。
我本人對橫板認識不深, 不過相信友人,也相信來源。
若然買家買回後覺得懷疑, 原銀奉還。
已經同LZ説好,我收了,明天交收。

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-8-11 01:05 發表
當年未出狂飆王的時候, 的確流出了一批冇牌冇字的貨, 我自己都有塊
咁就得啦, 因為我自己都對國產品牌不大了解.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

楼主,为何不联系我?

發新話題