發新話題

放Tenergy64$150>>>>>$50(不議)

放Tenergy64$150>>>>>$50(不議)

($100)放,不議價
T64(小縮):膠面冇傷,膠邊有兩處小傷,海綿除膠時弄走了許多小粒海綿(不影響打球)
未除膠,yasaka板型,有意請pm,whatsapp 傾and比海綿詳圖,thx~!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

提醒:唔好咁貪心 塊膠已經係廢佐
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 mun1 於 2013-4-6 08:55 發表
提醒:唔好咁貪心 塊膠已經係廢佐
已降價

你係要我講事實出來嗎?我唔想廣大既波友買塊廢膠

引用:
原帖由 mun1 於 2013-4-7 12:13 發表
你係要我講事實出來嗎?我唔想廣大既波友買塊廢膠
好偉大,但我冇心欺騙,只係之前有位買家話$300放藍綿省天3包tenergy64比我,我都係比人欺騙!而且我都冇點用過,但佢就用咗一年,依家放唔出仲要比人串,您係要我講事實出來嗎?塊膠是您送的,我本來諗住學您一set$300放,但可惜論壇規例不容許
錢多與少都冇咩所謂拉,小弟學藝未精
大家有興趣就pm出價拉,只要憑良心就可以了

我講多次 我唔係一set賣你 係你錯覺姐
塊膠我買塊番來完全冇用過 原因係縮得太勁 完全用唔到 見你想試下64 咁咪送備你囉
點知你狗咬呂洞賓 不識好人心

引用:
原帖由 mun1 於 2013-4-7 21:25 發表
我講多次 我唔係一set賣你 係你錯覺姐
塊膠我買塊番來完全冇用過 原因係縮得太勁 完全用唔到 見你想試下64 咁咪送備你囉
點知你狗咬呂洞賓 不識好人心
咁呢樣我都知係送,sorry,但平心而論您又認為塊只是單一塊藍綿普天值$300?仲要打咗成年
當時我唔係好識野一見到藍綿,就憑您話仲黏+話係省天,我先買
我話一set只係用黎安慰自己,依+我連200放都過唔到自已良心拉!咁您呢?殘藍綿普天$300送t64?
我出既價只是比您誤導炸

咁你姐係誤導各位波友姐
平心而論一塊天極當然唔值300蚊啦 藍國天2一塊起碼都要500人仔啦 都大把人買啦
呢D係需求供給既問題

引用:
原帖由 mun1 於 2013-4-7 21:43 發表
咁你姐係誤導各位波友姐
平心而論一塊天極當然唔值300蚊啦 藍國天2一塊起碼都要500人仔啦 都大把人買啦
呢D係需求供給既問題
哈∼!您比我清楚相信,咁您既然知道而t64唔計價就唔會係咁殘都300拉!你講得需求供給,咁就可以做無良奸商吧?

最後減價$50!

回復 9# 的帖子

我講多次 我賣300備你個時講清楚佐全新都唔洗300 係你要買 我冇逼過你買
是對是錯 波友們心中自然會有結果

本帖最近評分記錄

回復 11# 的帖子

人地要賣 波友都識睇圖睇新舊la
除非假野 偷返黎 如果唔係我覺得來源唔係咩問題-

發新話題