29 12
發新話題

【交換底板】I 碼 TIMO BOLL SPIRIT FL 柄

【交換底板】I 碼 TIMO BOLL SPIRIT FL 柄

【交換底板】TIMO BOLL SPIRIT FL 柄 (I 碼非鐵牌)

新舊度: 6-70 %新(有多傷, 但不影響打球)
重量: 92g
售價 : 球拍交換 (ALC 球拍優先)
交收 : 港鐵車站,有興趣者可pm我聯絡
來源: 兩年前朋友二手出讓

由於球拍多傷, 暫不考慮以金錢出售

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

銀河alc可5可以?

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 laukwok 於 2015-10-1 22:11 發表
銀河alc可5可以?
銀河那一塊? 幾成新? TKS!
(乒乓潮文>濃縮版<)

Yasaka玫瑰5可以嗎?
tsoiminghin

引用:
原帖由 vincenttsoi 於 2015-10-3 00:21 發表
Yasaka玫瑰5可以嗎?
呢塊我有了!有冇其他?
(乒乓潮文>濃縮版<)

Stiga Saive Original Stiga 65週年歐洲紀念版可以嗎?
tsoiminghin

引用:
原帖由 vincenttsoi 於 2015-10-4 12:22 發表
Stiga Saive Original Stiga 65週年歐洲紀念版可以嗎?
咩板黎?可以post 相嗎? thanks!
(乒乓潮文>濃縮版<)

請whatapp519933652
tsoiminghin

引用:
原帖由 vincenttsoi 於 2015-10-4 22:28 發表
請whatapp519933652
我問過朋友~ 佢話呢塊板係要黎收藏
最好唔好用黎打
其實我想收一塊用黎打的
(乒乓潮文>濃縮版<)

Stiga黑水晶呢?
tsoiminghin

引用:
原帖由 vincenttsoi 於 2015-10-4 23:46 發表
Stiga黑水晶呢?
呢塊我打過, 唔係太好打
(乒乓潮文>濃縮版<)

可牛玫瑰st 柄無傷,八成半新, 換嗎?有意pm
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

引用:
原帖由 carltamki 於 2015-10-5 18:09 發表
可牛玫瑰st 柄無傷,八成半新, 換嗎?有意pm
St 暫不考慮
請問可換 viscaria 嗎?
(乒乓潮文>濃縮版<)

PUSH~ TIMO BOLL ~!
(乒乓潮文>濃縮版<)

Butterfly supreme okay

引用:
原帖由 mizu2 於 2015-10-9 13:25 發表
Butterfly supreme okay
what is this ?
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 crazyvin 於 2015-10-10 00:37 發表
http://chunhingtt.com/index.php? ... &product_id=499
Butterfly Supreme Speed 乒乓球 底板
搭載了ARYLATE CARBON碳素,是一款性價比超高的底板
3木+2碳

引用:
原帖由 crazyvin 於 2015-10-10 00:38 發表

Butterfly Supreme Speed 乒乓球 底板
搭載了ARYLATE CARBON碳素,是一款性價比超高的底板
3木+2碳

香港邊度有得賣? 好似未見過
(乒乓潮文>濃縮版<)

Push good tbs.....
(乒乓潮文>濃縮版<)

29 12
發新話題