發新話題

【網站問題】為何改我頭像.又沒有pm通知

【網站問題】為何改我頭像.又沒有pm通知

為何改我頭像.又沒有pm通知
我犯了什麼壇規請說清楚,唔該講明

~超級榮譽~

乜事咁慶呀!有時我都會咁喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-11-20 12:36 AM 發表
乜事咁慶呀!有時我都會咁喎!
不是慶,想死得明白d

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-11-20 00:37 發表 不是慶,想死得明白d
你呢個情況尋日朝早出現過,有幅圖完本改正咗,但喺尋日又錯番,聯絡咗小星星,但他也不知原因,到了下午,幅圖也回復正確,我相信冇人攪你,你多心啫,其實你咁做法都好,有事講出來好啲,唔好收埋收埋。

引用:
原帖由 borkee 於 2010-11-20 12:48 AM 發表

你呢個情況尋日朝早出現過,有幅圖完本改正咗,但喺尋日又錯番,聯絡咗小星星,但他也不知原因,到了下午,幅圖也回復正確,我相信冇人攪你,你多心啫,其實你咁做法都好,有事講出來好&# ...
我有個句講個句,沒有轉灣沒角
有什麼不明白地方,一定問究清楚了解
收埋藏只有心裡不屈不歡,坦白說出是我性格.
多謝波記回覆,感謝不淺.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-11-20 00:54 發表 我有個句講個句,沒有轉灣沒角有什麼不明白地方,一定問究清楚了解收埋藏只有心裡不屈不歡,坦白說出是我性格.多謝波記回覆,感謝不淺.

sorry 我剛回來屋企. 圖像是管理處取消的.
如果唔明白, 你再UPLOAD 一次圖像上來好嗎, 我再解釋給你聽吧.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-20 01:07 AM 發表
sorry 我剛回來屋企. 圖像是管理處取消的.
如果唔明白, 你再UPLOAD 一次圖像上來好嗎, 我再解釋給你聽吧.
剛才圖像是這樣,貼上了十五分鐘沒有了,想問清楚是否什麼原因造成,自我心安理得.
.

~超級榮譽~

咁都得?!

支持管理員。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

管理員自有解釋.閒得人與事無關,不必插口問舌

~超級榮譽~

呢個版塊係 "意見投票",
我都會投管理員一票.

引用:
原帖由 閃人 於 2010-11-20 01:13 發表

剛才圖像是這樣,貼上了十五分鐘沒有了,想問清楚是否什麼原因造成,自我心安理得.
.
如果你用了這個頭像,犯了規,給管理員删除也是正常及合理的。
如果每人都咁做,論壇一定大亂呀!

各位! 由於HKTTF論壇server在前天(18 Nov)下午曾經出現問題,硬碟儲存裝置data失誤,引致部份圖像資料錯誤,已將硬碟從新scan 一次,希望問題應該解決了,各位如仍有發現問題,請capture screen 將畫面儲存給我參考,希望盡快修正 thanks.

為各位帶來誤會,敬請原諒。
Smallstar

發新話題