22 12
發新話題

愛是永恆 Everlasting Love

愛是永恆 Everlasting Love

愛是永恆  Everlasting Love 李清33888

愛是永恆牛仔很忙版

我覺你唱陳 x 信的歌比較合你的聲調和用氣   
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-6-27 22:05 發表
謝謝提點, 謝謝觀看!

引用:
原帖由 李清33888 於 2011-6-27 22:10 發表

謝謝提點, 謝謝觀看!
試下吧,,,,,,,
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-6-27 22:05 發表
忘了一間, 你用什麼長膠作進攻, 我用 Dawei 388D1 OX 正手 , 反手反貼祇用作發下旋球.

大維 388d-1 正手.反手反膠橫打   
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

提示:好多音...拉得太長...變左泥講...首歌個感情無左....唔係個個音都係好似最後個個愛字拉得咁長..
有d位細力d....多d氣聲..例如中段...都想愛是你...(是你..太長..太大力了)..

希望可以幫到你

引用:
原帖由 ★呀然★ 於 2011-6-30 23:41 發表
提示:好多音...拉得太長...變左泥講...首歌個感情無左....唔係個個音都係好似最後個個愛字拉得咁長..
有d位細力d....多d氣聲..例如中段...都想愛是你...(是你..太長..太大力了)..
好評, 謝謝 !

李生,得閒放多D打波片段上黎,等我學下野好喎!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-7-1 00:20 發表
李生,得閒放多D打波片段上黎,等我學下野好喎!
師兄客氣, 此長膠對圢片不知你有看個未

引用:
原帖由 . 於 2011-7-1 00:29 發表

師兄客氣, 此長膠對圢片不知你有看個未

nCGr8JwRbGA
呢段有睇過,重睇過一段好似係雙打既!

想請教下,如果我拉你用長膠打回頭,咁回過黎會係上旋定下旋??THX!

我有没有錯是不是 38 mm   
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 志田未來 於 2011-7-1 00:45 發表

下旋....因為拉弧圈/前衝10球有10球都係上旋
咁即是話對方用打或用削,回過來都係下旋?? 謝謝解答!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-7-1 00:53 發表

咁即是話對方用打或用削,回過來都係下旋?? 謝謝解答!
=__=不一定 睇對方手法 可以削不轉球

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-7-1 00:38 發表

呢段有睇過,重睇過一段好似係雙打既!

想請教下,如果我拉你用長膠打回頭,咁回過黎會係上旋定下旋??THX!
如你用長膠拉打回頭, 個波變下旋, 如我用上旋手法打回, 波會下綱

22 12
發新話題