發新話題

Kenta Matsudaira - blocking against Ma Lin

Kenta Matsudaira - blocking against Ma Lin

橫板對直板既套路,用得非常好
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

看不到片 , 唯有

佢用既係咩膠 好似唔多似反貼WOR反手...

松平好針對性既戰略打法去打馬林
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

真係扑晒.... 我都好中意扑嫁 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

佢呢個波最後個set 連續拉左幾下反手
真係爆哂必

thanks for your information

引用:
原帖由 amazingharry 於 2011-11-9 13:18 發表
佢用既係咩膠 好似唔多似反貼WOR反手...
兩邊反貼
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

發新話題