發新話題

Galaxy Nexus

希望呢部香港快D有得賣 galaxy s2 hd lte

回復 21# 的帖子

咩黍??
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-1 17:30 發表
咩黍??
galaxy s2的升級版galaxy s2 hd lte, 4.65 吋的超大屏幕,速度比s2快解像度比s2高,可惜香港唔知幾時推出
http://tw.tech.yahoo.com/mobile_smart/article/id/22353/

POISON
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)

部機好食電架=,=.........

Galaxy Nexus

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-1 17:21 發表
好快就壞,兩個friends 都壞咗
壞既原因係乜先?

回復 27# 的帖子

收唔到來電

人地打過黎 收唔到??

回復 29# 的帖子

yes

2個都係咁????

回復 31# 的帖子

yes

上網睇人地講 話第一版貨源或者水貨既s2 會係收得冇咁好

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-2-1 17:57 發表
上網睇人地講 話第一版貨源或者水貨既s2 會係收得冇咁好
同意我都聽過,nexus無外置 ,note又太大 ,s2又出左o甘耐  (上年6月推出);唔通真係要等s3 我唔想等呀

唔想等就買S2啦

主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-2-1 19:24 發表
唔想等就買S2啦
想買S2升級版s2 HD LTE 韓國出左一段時間但唔知香港幾時先出 有無網友有此機的消息

回復 37# 的帖子

me2

POISONING! 口水ing!

攪到我都好想出番一部,XDDDD

p.s. 連個女仔我都好想.........XDDDDDDD

WHO'S THAT GIRL
<-->
.

發新話題