發新話題

【工聯會】工聯會比賽

好野! 恭喜你!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-8-8 11:04 發表 不是不是, 真的是好彩姐...條線比較好...
永保喎!冠軍人馬..............

係呀, 永寶兄的確是好波之人, 我同佢打得好緊, 佢打法隱陣, 好難從佢身上得分,
碰岩佢失1-2分, 我才贏他, 如果再打多次我應該輸...

46 add oil ar.

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-8-8 00:36 發表
嘩, 仇生都入左8強呀, 好勁呀
仇X林 lost 梁景就 ar....above result should be wrong...!

引用:
原帖由 kin 於 2008-8-10 00:51 發表

仇X林 lost 梁景就 ar....above result should be wrong...!
係咩!??!?!

不過兩個都係南區球會, 哈哈!!

原來數漏左菜浸湯添!!

南區球會有三位入八強呀!!

【工聯會】: 工聯會今晚打決賽

究竟我們論壇代表邊個可以跑出呢 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

八強有三個乒工廠!!! 太好了

決賽 好有可能由2位乒工廠員爭

我認同44_66講法....

回復 7# 的帖子

Ah Lun,
But you still have chance ah, ball is circle, right, add oil

哦...多謝你地呀 :::><:::
我會努力架啦...

系邊到打呀?

今晚幾點................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

恭喜哂2人摘冠,阿Ting第2.......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-8-11 23:28 發表
恭喜哂2人摘冠,阿Ting第2.......
Bravo!

congratulation

引用:
原帖由 kin 於 2008-8-11 14:17 發表
決賽 好有可能由2位乒工廠員爭
乒工廠 Q

弓起弓起

發新話題