發新話題

【工聯會】工聯會比賽

【工聯會】: 工聯會邊個今晚打

我打週四, 但是可能趕不及回香港
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

二仁,威,oldcake

恭喜 2仁

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-8-4 23:29 發表
恭喜 2仁
2仁今晚打得好好!!!!!! 淘汰了李x健入8強

引用:
原帖由 胡胡 於 2008-8-4 23:35 發表
2仁今晚打得好好!!!!!! 淘汰了李x健入8強liness" />liness" />
因為有廠長您打氣同佢打氣ar ma [/quote]

妳都有份呀!!!!!!!

two man add oil ar......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜哂!真係打得好!

引用:
原帖由 女學神 於 2008-8-5 00:40 發表
恭喜哂!真係打得好!
off+ 都打得好好!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-5 00:42 發表

off+ 都打得好好!!!liness" />liness" />
唔.....但佢係關鍵時候開失波! 仲係連續兩球添! 好慘呀!

引用:
原帖由 女學神 於 2008-8-5 00:50 發表

但佢係關鍵時候開失波! 仲係連續兩球添! 好慘呀!
我見到啦!! 我都成日係咁!!!

唔緊要啦!輸咗波嘅波友下次再打好啲啦!唔好氣餒!
贏咗嘅波友就繼續努力!加油加油!

引用:
原帖由 女學神 於 2008-8-5 00:57 發表
唔緊要啦!輸咗波嘅波友下次再打好啲啦!唔好氣餒!
我氣餒0左一星期,現在又冇事lu...!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-5 00:59 發表

我氣餒0左一星期,現在又冇事lu...!!
咁咪係囉!一星期後又有一條好漢!(唔使等十八年咁耐)

引用:
原帖由 女學神 於 2008-8-5 01:00 發表

咁咪係囉!一星期後又有一條好漢!(唔使等十八年咁耐)
人生苦短呀!! 練多d波好過!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-5 01:06 發表

人生苦短呀!! 練多d波好過!!!
你又有道理!你嘅體育精神值得欣賞!

以上四位師兄都打得好好!

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-8-5 09:42 發表
看來 2 人報仇記成功左
2人未能報仇記成,因李x健先赢了長膠王子

發新話題