發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 ( q! i8 ^! n# M; e9 V
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
" A3 `. T$ j5 A" S9 U/ a3 h# k; v1 }! B. Y+ N$ \
我未食早餐啊....., a2 b; A: A  I9 M( ]* m
而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
9 a) m' g0 [8 r- d! Z' i8 R5 G呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
- ?& l1 E7 b/ D* M0 S9 J- d- E% b% k! S# `
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表
3 w: ~# n; u4 `1 Q+ B* `  \$ O; X" P- |, C) ?( u+ E

4 x+ [5 J3 N* l1 N: Q, i吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表
* y6 v0 I/ ]# {9 O% B6 k* l; Q今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. % O- _/ W* E1 r. O; ^: Z7 D& y1 I
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
  H, x. s: m3 t, J" a2 B6 ]% X真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
, k7 P* P0 C; h9 @: S& @6 h6 ~* i1 `; t: Y3 {6 E7 P
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 % Q2 w  t0 u0 Z% [6 m
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 * S( R( k3 }- t. Z6 @  L. @

' A  U1 u' o( e9 ?, Z蛋糕- y+ _' E% _& l7 Z7 B+ I

: M. p0 V, c4 T# n& ~, W  n/ R3 g+ _nuts) ~9 e2 C5 h8 _! o; e" e/ O
仲有樂天熊仔餅.( i& W: [4 N( O8 r" {, ?
! N8 S6 W  c' W5 k( @
真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
( J9 b9 A! w3 X& d4 h0 Z, _2 T- I2 W9 G  p  c' S. h: I( C: n
仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 ) x# v2 t% y* U
呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
" _4 L. V; Z* F6 r! X, I
& h8 N+ L/ p: Q1 T真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表 - Z7 w# r  s' f9 P- d

( l" J9 k, J; s  t$ g8 _1 H/ S
  g6 u! L8 f) i2 t9 N. X真.....係......
' P, O# n1 G1 ^; ?

# ^/ s* ^+ ^8 D4 B& K- v2 V5 J% }% V係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表 0 {3 T1 w; W$ t6 V7 ~5 R, r1 A; h

( a7 j7 P* E7 `/ @5 G: D( o2 x; q7 `. _7 E- Q0 O& H* j! Q9 U; c
d 香蕉干 好好味 liness" />
. `, b; d/ x2 K5 z1 ]2 M* ?
0 v) a& M& d. j/ }# N. b
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表 1 G# k3 o) n! {2 H: v
果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題