發新話題

【工聯會】7月20日 (星期一) 8:00-11:00pm

【工聯會】7月20日 (星期一) 8:00-11:00pm

昨天有無人去, 可否報告下現場情況 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我!
講起琴晚真係好掃興囉!全場得我一個後生仔!
可以話全場最細個個係我!
我7:45到左現場,跟住熱左身15分鐘左右
跟住開始比賽啦,我係第二組!本應係好快打既!
跟住我就等到8:30分,我諗住去睇我個組幾時打啦!
點知個話事人話,你個組D人全部棄權, 不戰而勝!首名出線
跟住換衫走人啦,一場都冇得打,白行一趟,總之佢地唔來,我去阿貓個度既橫板比賽啦!

點知個話事人話,你個組D人全部棄權, 不戰而勝!首名出線

香港乒乓網

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-7-21 12:42 發表
我!
跟住我就等到8:30分, ...
我地的橫板比賽水平好低...你會唔會唔啱打 !!!
其實會唔會 d 人去晒打 HKTTF 月賽, 球局....所以無人去工聯會
香港乒乓網

哈哈哈...2#-4#好好笑

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-7-21 12:42 發表
我!
跟住我就等到8:30分, ...
吓! 唔使打可以首名出線,希望紅雙喜哥哥一直都甘好運可以直入四強ar~ar~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 14:08 發表

我地的橫板比賽水平好低...你會唔會唔啱打 !!!
其實會唔會 d 人去晒打 HKTTF 月賽, 球局....所以無人去工聯會
貓兄,你唔好咁講啦!橫板比賽比我想象中高好多架!
我今次出線,只不過係好彩!=.=

又或者D人去哂打HKTTF月賽!

全部棄權??真係好少出現woo............

可以試下買六合彩

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-21 14:34 發表
全部棄權??真係好少出現woo............
係囉,今次我第二次打呢個比賽!
我都覺得好奇怪,工聯會水準不嬲都好高!
我都估唔到,個情況會係咁!
真係冇奈

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-21 14:36 發表
可以試下買六合彩
買左啦!

中左請食飯
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-21 14:41 發表
中左請食飯
承你貴言!

下次打工聯幾時 ?
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

3/8號, 同咪7/8號!

工聯會 d 比賽與 hkttf 不同. 我地最討厭人放飛機.
因為比了錢又點, 累到同組人無得打, 或打少數場波.......
香港乒乓網

咁又係既,不過我琴晚真係白行一趟啦!
我本身諗住過去打番3場波就走人丫嘛!
點知,板都點枱,就走得人啦

發新話題
最近訪問的版塊