發新話題

[球板討論] Timo Boll And Viscaria

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
how about zlc, compared with alc and vascaria

include innerforce and timo boll, many thanks.

我基本功麻麻啦,不過係甲組球員呀.hahaha......
本帖最近評分記錄
  • wlwlwl -1 不要下下都甲組前甲組後 2012-2-27 11:25

有機會多多指教.

引用:
原帖由 tommy1111 於 2012-2-26 01:07 發表

同意 x 2.
水平唔夠咪問得無意識law,師兄你答得咁有意識,你一定好有水平,未知閣下係何方高人?
甲姐8強定專業省隊???
本帖最近評分記錄
  • wlwlwl -1 不要挑剔別人. 這論壇人人平等, 唔理你係 W ... 2012-2-27 11:37

引用:
原帖由 tommy1111 於 2012-2-27 11:13 發表
上述兩塊板現在都有使用.
只不過以事論事, 表達一點意見而以.

總括而言, 同意樓上Ching所講的沒有那塊板比較好,
因為每人手感, 所配膠皮, 板重量, 打法等不同亦會有所影響.
完全明白,只不過我打算買timo boll zlc or innerforce zlc 其中一塊,
而之前用過timo boll alc,所以想取多點用家的意見.

[quote]原帖由 wlwlwl 於 2012-2-27 11:23 發表
每個人手感不同, 打法不同, 對器材既要求都不同,
有時又或者想穩D,有時又會變心想爆D, 或旋轉
我不是問which one is the best?
I just want to know 多點數據

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-2-27 11:58 發表

how about zlc, compared with alc and vascaria
include innerforce and timo boll, many thanks.

以上你的問題涉及4塊球板, 4塊我都是已經用過的,
不過恕我無打算回應. (因為也不知悉你的打法)
只知道你是 ...
言重la,其實甲組球員都是普通人來.

wlwlwl
不要挑剔別人. 這論壇人人平等

師兄,請你看完整遍內容才評論,唔好隨意教訓別人.
喜歡批評人的人是唔會受人尊重.

wlwlwl
不要下下都甲組前甲組後

希望你唔好歧視甲組球員,
要知道你有媽媽生,甲組球員都有媽媽生.
我估計你明白這道理

事實上,根本係有人鑽了牛角尖.

already reply to you

發新話題