26 12
發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

有十萬轉教主係度,有空都來看下先.
到時如有隊欠人,可加入嗎 ? 我可正可邪

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-27 10:53 發表

哈哈, 佢都算邪人~~~~~反貼沖爆
我邊有反貼沖爆@@
我都係說有空先來..到時那邊唔夠人先打那邊..
如打正就用反貼,打邪就用邪膠打

係呀..我地好多時打完波都去食野.又好多時都去一間叫順得仁.食到拎埋9折卡.所以都幾順得仁架

我而家真係未知來不來到..所以我先說如我到時來到又有隊唔夠人先打..
如要現在confirm,當我不來先..sorry for that  

我之前都說了..如我到時真的有空來..
而又有隊有位.
就邪隊打邪膠,正隊打反膠

我都未知可否有空來看看

if I can finish my stuff earlier, I may come.. still cannot confirm now ..

點解第一版我會變了confirmed @@ 我一直都說我未必來到..來到又有隊唔夠人先加入

我會盡量來..

我應confirmed 到可來了...是不是好近觀塘MTR ?

我都係邪念唔夠..下次要轉下打正氣先

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 00:31 發表

無打錯..但係好佩服佢..點解可以打長膠打到好似反貼咁...好利害...睇到我呆左
佢仲要係一板反貼都無用過   
我身在邪隊心在正,所以都係打唔出邪膠應有的邪威力   
用長膠都係打到似反膠
本帖最近評分記錄

今日我用755冇海綿長膠

平時打反膠都冇今日咁積極去搶攻

連打波費20元

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 01:21 發表

我諗你體能消耗比我少得多

不過無所謂, 我鍾意打到散晒, 返屋企再沖個熱水涼, 再淋一陣熱水, 正!!  
我今日俾平時用多幾倍體力,打3小時好似平時打10小時咁

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:27 發表
phantasy...
1. 今日好高興終於見到你了
2. 你今日打什麼膠 ??
友誼755冇海綿長膠

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:29 發表

偑服.....下次要請教你點打
用長膠當然不應問我..大把邪膠高手在..
我今天只是無間道客串邪隊..

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 01:29 發表

從未見過phantasy打長膠側身同撲正手會仲多過用反貼果陣既

我就仲有大把貨呀, 再來多兩粒鐘都仲得, 不過一定要對邪氣, 對正氣死梗haha
我都係時候要練下體能了

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:32 發表

客串都咁勁 !!
我輸左4場,點會勁

26 12
發新話題