33 12
發新話題

【丙組】乒粒仔復仇記~丙組強者爭霸戰 7月27日 歌街!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-21 09:55 發表
路邊社消息, 乒粒仔已決定全力挑戰太陽一號, 希望報回月賽一戰之仇.

呢場丙組強者爭霸戰, 不容錯過!!!!
王兄仲乜擺我上抬呀 , 我吾想俾自己壓力呀, 如果吾係打得仲差

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-21 10:09 發表
粒仔哥 呢期 勢如破竹 , 愈戰愈勇 , 連朱仔亦比許爆兩局 , 太陽一號 食力強橫 , 豈容忽視 ...... 世紀大戰 ... 一觸即發
46兄, 冇噤激fa, 只係普通一埸豬頭丙初賽之麻

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-21 11:13 發表
究竟係太陽溶冰粒?? 定係

冰粒凍僵太陽?!?!?!
比賽係有空調既室內場, 噤我既勝算係咪會高d架

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-21 11:17 發表
係 wor ....太陽 和冰粒是死敵
太陽同冰粒不會是死敵, 但有可能互相克制

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 00:38 發表
太陽一號呢期唔多弗......勝算比上次低呢....
我都吾好得幾多, 因為我冇波練呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 01:04 發表
如果不是乒粒仔打便好普通, 但是頂頂大名乒粒仔出塲....未打已 win 了氣勢
連你都灑我

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 01:05 發表
如果你可以叫塲館開大d冷氣, 你應該 win hard
係又吾錯喎, 最仲要吾好比d太陽曬到入場, hehe

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 01:15 發表
haha...等我入去照照先...wakaka
噤就弊啦, 真係...............太....陽出來了!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 01:23 發表
haha....有排玩
點解呢

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 01:31 發表
因為會係一場激戰.........
希望大家到時都會有好表現

我幾時做埋你偶像架

引用:
原帖由 家姐 於 2008-7-22 16:53 發表

當我地年頭個公開混雙竟然可以入到32強開始, 不知不覺間, 你已經成為我既偶像
噤都係大家打得好啫, 可能因為冇壓力, 提升表現, 至今我仲記得第一局我地曾以5:0領先鄧XX同吳XX呀

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-7-22 15:33 發表

When I was born, u a already my idol!
你仲跨張

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-22 23:03 發表

幫我開壺 水仙
先生, 淨飲雙計喎

你講過d咩呀

, 記得了

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 00:52 發表
我已沒希望, 所有希望都放嚮你身上.......................啦!
你仲比壓力我

真.......係........

引用:
原帖由 家姐 於 2008-7-23 09:58 發表

哈哈 好難忘, 我以為會一面倒, 估唔到都有得打下, 我地都好夾呀, 哈哈嘻嘻呵呵liness" />
好似廣告賣朱古力噤, 一試難忘

引用:
原帖由 家姐 於 2008-7-23 12:36 發表

真係好難忘, 開心左幾日, 如果有人請食飯, 可以難忘幾年, 甘有無呀
咁你快d忘記佢啦

33 12
發新話題
最近訪問的版塊