發新話題

【乒工廠】: 2月24日(星期日) 2:00 - 6:00pm 乒工廠訓練日 - 官涌

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
小明今年入了 32, 險輸少少比 Jack Ho

其實而家個網已經有不同球會的人入了來, 根據我所知, 有

乒工廠
偉裕
乒友天地
陽光
起浪
..........唔知仲有什麼呢 ?

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 14:55 發表

點解你會知道ge?

我邊係險輸, 直接d 講, 係比佢炒左 3蛋。
我有好多線人架...你每場都是輸少少姐....下次再打你會 win

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-26 15:14 發表

人地話貓有 9 條命..佢有 9 隻耳收風......  
YES, i hv 9 ears

其實話說年多前, 我都同小明哥在歌街打過波, 那次仲有太陽之子.....結果我當然是輸波.

你地小心, 小明好好波 架, 一d都唔易對.....

根據我知, 我們個論壇最少有...以下數位是陽光

BrianDD
Kken
Biside
James
//RAY\\

會否仲有, 我暫時唔知.....而KC 亦是本港某有名球會負責人之一, 靚仔又好波 .....每次都打到我飛起

KC 有打我們 完蛋杯 ga

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 15:39 發表

nice to know you too, 有機會一齊打下波laliness" />
OLD CAKE 是絕對硬野......小心

你有無聽輝 sir 講, 等他未 ..............................................

多左d表情, 個個輸波唔同樣

發新話題
最近訪問的版塊