44 123
發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

開始報名
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報住一個先...找緊 parnter...唔知 aa 得唔得閒
香港乒乓網

咁快 d 叫他 login , 因為勝出后除了有奬品, 奬牌外, 我們每一個比賽都會計分....
香港乒乓網

我要急 call 亞海先
香港乒乓網

PL 左手
海 左手
Pond 左手
James007 左手
44_66 左右手都得
香港乒乓網

倫...We added you.  煩請提供你朋友的 Login , tks!!
香港乒乓網

香港乒乓網

馬田 使去邊 ???
香港乒乓網

咁叫 Susan
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-18 18:23 發表

你幫我叫
你 d 朋友我唔熟 wor, 你上次又唔介紹
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-3-18 17:36 發表
我同OFF+係(百靈鳥隊)
歡迎所有球會以球會名義參加
香港乒乓網

一是咁 law...我用左手夾 yiu yiu
香港乒乓網

我左手都色開波架
香港乒乓網

咁是否即是小王子同小公主 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 啊海 於 2008-3-20 16:12 發表
I want to join too, who want to be my partner??  My skill is so-so, just want to be part of the game and have fun, anyone ??
你可以考慮與 greedybird一同打, 你 PM ask him.

in my forum, 最重要不是 Win or Lost.....the most important is FUN
香港乒乓網

兩隊陽光 + 三隊將軍
香港乒乓網

什麼時候e 個比賽變左甲組雙打比賽
香港乒乓網

2 more teams available....
香港乒乓網

引用:
原帖由 b12345 於 2008-4-3 18:48 發表
個個都打得架???
無一組是不強, 甲乙丙都有
香港乒乓網

我想他是 邊個......去年工聯會打死我地的亞 Pun
香港乒乓網

44 123
發新話題