23 12
發新話題

【西灣河專區】

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-7 23:47 發表

我都係成日打波打到拍拍聲架:lol 但全部都係打出界同打落網,無人地咁犀利咋:L   
你就唔啱啦,星期四,咁早走,都唔同我師姐打返場:@

我都未有能力KO你,真係有失師門添:L

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-9 18:16 發表

您可以KO MMo既, 您唔忍心唧!:lol
咪傻啦,佢手波好勁架!
(頂嘴就可能可以KO佢:lol)

佢都會讓下O既,不過讓得太多又唔好玩。
總之就係未可以KO佢啦。

引用:
原帖由 sas 於 2007-12-9 21:45 發表

嗰個似係妳師妹多啲 wor.:lol
佢早過我入師門,所以係我師姐。
但係佢真係後生我好多,仲係我學妹,所以佢叫我師姐都得:lol

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-9 22:37 發表

銀銀, 咁您叫佢係師姐時, 會否覺得尷尬的呢?:o
點會呢?而且都係打完波先知佢係我學妺之嘛:loveliness:

引用:
原帖由 sas 於 2007-12-9 22:29 發表

原來又係文理高材生,有機會同佢打返塲波,女仔打日直真係唔多.:lol
不過佢唔係成日黎。O個日係因為佢有D事要搵師父,順道同我打兩板。
如果有機會,你都同佢打返場啦,佢應該唔介意。

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-10 06:32 發表

一講咗咪俾你計到佢幾多歲,佢點會咁苯呢;P
講得好:victory:
不過我都唔知自己大佢幾多,因為我都無問佢係邊屆:loveliness:

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 22:47 發表

唔緊要喇(估計下喇), 同一個生肖差一輪都係小事來, 講嚟聽下!:lol
我諗我未有資格做佢呀媽卦:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-11 22:46 發表

哈哈! myth好驚比人認出嫁!
我其實都驚:L

回復 99# 的帖子

其實最衰都係你,作到咁大:@
你話嘞,枉人一場黎到,先發現我樣衰又屎波,幾無癮呢:L

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-18 06:28 發表
所以我唔認屎架,只係話自己啲波普普通通姐,唔使令到人地以為我好勁嘛:lol
在我黎講,你已經好勁:funk:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-18 11:28 發表

得!!  但使鬼証咩, 通常都11:0.:lol
邊個11先;P
不過講真O個句,佢如果忍到手唔攻,唔開超轉發球,我都可能有兩分O既:$

一日心理障礙未除,一日都......:L

成日都唔知個波出枱唔出枱,有轉定無轉,上旋定下旋,應該發力定唔發力,擺佢網前定係底線好,主攻定主守.........

總之就係成日都覺得對手D波好難打,唔知點算好:Q

回復 123# 的帖子

可能都要:lol :lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-20 18:13 發表

其實邊個會話打波實中檯架! 不過有時, 有一d好有信心中檯既波, 因為習慣左大大板打既人. 明明應該中就變左唔中. 咁咪好傷士氣囉! 學極都係咁人, 就係衰呢樣野啦! 唔肯放開咁打. 點打都唔會進步!!

唔係話輝蛇你 ...
引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-20 17:50 發表

唔關防唔防守王既問題. 只係連基本將個波打返過去都控制唔到. 咁點可以發力. 有好多學左好耐既女仔, 太注重個姿勢同埋要打靚波. 但忽略左基本要素, 就係要打個波到檯先! 連波都回唔到. 十球有七球自己得失, 得三 ...
全部畀你講中晒,好hurt:Q

引用:
原帖由 tommy 於 2007-12-21 10:36 發表
我打o左好多年都係咁,"將個波打返過去都控制唔到,明明應該中就變左唔中",所以同人練波果陣回波o既落點係唔聽駛,好似想打死對方咁,其實就係犯o左呢兩點。:L
知就專心練好D啦,老友:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-21 10:38 發表

你跟我去打多D波咪唔會hurt 囉!! wakakaaaa
係你至我講,咪我一話跟你就縮:@

回復 163# 的帖子

相熟先敢咁放肆啫:loveliness:

23 12
發新話題
最近訪問的版塊