發新話題

[長膠] 長膠訓練方法- 用長膠OX 去做Sideway and Vertical Chopping

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:30 下沉
多謝你提供。

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-6-3 10:43 發表
嘩, 無海綿長膠!
我都用緊無海綿長膠

引用:
原帖由 李清33888 於 2010-6-3 18:14 發表

無海綿長膠是你的寶刀, 可攻也可守, 樂在其中
係呀!我由細路仔開始已打長膠837打到現在呀!
好多謝你成日傳D長膠資訊來呀

引用:
原帖由 李清33888 於 2010-6-3 19:31 發表

嘩,長膠高手, 自小訓練, 837 威力好嗎
絕對好啦...如果吾好就吾會用到現在
請問你又打乜膠呀????打長膠粒仔幾多年?????

引用:
原帖由 李清33888 於 2010-6-3 19:58 發表

我打長膠資歷很短約4年, 但鍾意去試不同名牌,國產牌等長膠, 我最愛的 Dr.Naubauer frictionless 長膠OX 被禁用了, 現在正手用双魚1615ox, 直板, 我不用後面進攻,衹用反貼發下旋或側旋球, 我現在試用世奧得 ...
我現在用舊款紅雙喜032木,正手打DONIC,F1....反手打837長膠球齡超過20年 打發係利用發球轉板進攻或防守.... 依種打法由小時候開始.一直不變呀.

引用:
原帖由 李清33888 於 2010-6-3 20:18 發表

我也是用反貼發球轉板進攻及防守, 也用長膠ox 發不同方式及角度的球, 舊款紅雙喜032木 依家有冇得賣
應該香港無得買呀!就算有我估都要港弊1000元啦!!
只於我塊板..是我好朋友送給我生日禮物來!

引用:
原帖由 李清33888 於 2010-6-3 20:32 發表

嘩好貴喎, 很有意義的生日礼物呵
多謝呀!sorry呀 李清33888因小弟有約得閒再談過啦...再見吧!

發新話題
最近訪問的版塊