22 12
發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-20 15:32 發表

唔通係上次拉波好爆個個朋友?
我知你講邊個...hehe

遲d應該改名叫屈機小王子

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-23 10:02 發表

99.9 % 到枱衝爆
小弟yau報名+Kiu

thx

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-23 09:15 發表

琴日見識過....正手超超超大板.....
唔到枱, 到人都屎   
Draw仔好波gah,仲要左手,我地呢d little potato實比佢拍死

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-23 15:28 發表

支持你同阿喬...爆爆爆   
thx

但都要有位先

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-23 15:30 發表

thxliness" />

但都要有位先
thx,依家有位lu,爆唔爆都係睇Kiu哥仔,我呢d potato唔夠能力爆爆lei,瑤瑤

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-28 20:15 發表

乒乓小王子+eric985281
屈機小王子再度出現lu....

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-31 00:16 發表

係乒乓小王子,唔係屈機小王子。liness" />
雙打我都係要靠隊友,我的角色係觀眾。
看來如果對你地,我都係棄權好了,比你地屈完機後,一定o哂嘴lu....

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-31 00:24 發表

0.0,點會呀,波係圓的,可能係我地輸呢?
波係圓的,但聽聞有人可以打到個波分開兩件,真係好驚gah,我真係唔想好似個波gum lei...hehehe

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-31 01:34 發表
唔係屈機小王子, 係 爆沖屈機小王子
爆沖屈機小王子,phantasy改得正....haha

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-2 10:13 發表

上次上去偉裕...個主席咁岩又買左部機...嚇到我已經雞飛狗走....
如果你又係咁...我就只好成場呢埋响羅殺後面...  
咁下次叫主席唔好攞部機出來嚇你lol...hehehe

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-3 01:06 發表

唔敢再上偉裕....

講笑  
當然知你講笑,而且依家影相好貴gah,你一張相要四千大元,貴過哂信和d明星相lei....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-3 11:28 發表

你係咪比個國皇的新衣面具我......  
咁係咪透過嗰隻

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-5 10:09 發表
溫馨提示:

日期:4月7日 (一)
時間:8:00-11:00pm (8:00 - 8:15pm 為熱身時段)
地點:灣仔駱克道體育館 2,4,5,6號枱
賽制:分成4組.小組3局2勝.首兩名出線打5局3勝單淘汰晉級賽.尾兩名出線打3局2勝 ...
唔好意思先,小弟因工作要大約8.30左右到,但kiu會準時到抽籤,麻煩你安排一下,羅殺兄

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-5 16:38 發表

我會幫你地抽番條好籤   
都好wor,有star star照住,大地就不會再黑暗了....hehehe

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-5 16:58 發表

不過我通常的好籤, 都係指.....比哂最硬果 d 你.......屎亡之組

不過今次應該無咩死亡之組啦...組組都難打
愈難玩就愈好玩,輸贏唔係最重要,最緊要打得開心

最多屎左,就大家可以一齊吹水lol....

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-7 01:41 發表
yiuyiu頂上喇liness" />liness" />

kiu 同yiu只差1英文字母
yau係wor....

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-7 02:07 發表
好彩我d波唔沖又唔爆 , eric 同小王子就要小心d
學貓哥咁話,邊個會夠膽沖爆瑤瑤,就唔使可以在呢個forum出現lol....haha

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-4-7 10:45 發表
下,我d波都唔沖@.@"
yiu yiu肯落場,一定唔沖波la......
最多拉波姐~
有你d沖波,瑤瑤真係睇到o哂嘴,我都o埋嘴....haha

但好開心有你呢個好戰友,成隊都好有team spirit

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:12 發表

食左咩藥先?
anyway Jack兄遇到我地陽光兩大破邪王算佢唔好彩了
Jack兄, 有無諗過改邪歸正呢?  我地正氣大門永遠為你打開架!!
hoho,可能佢會遅d變終極;邪氣lei

小弟就係驚左你地兩個,所以都係用正好d...hehehe

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:34 發表

終極邪氣?  未驚過, 一眾邪氣即管來吧!!  
可能係超級撤亞邪氣人wor.....hehehe

22 12
發新話題