發新話題

圖片+賽果2011【雅各月賽7】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
恭喜各位!我又輸比D粒仔,要認真檢討
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-7-9 12:08 發表
男人食碟飯都多過女仔啦!

男人沖一板同女仔沖—板質量都唔同。

曲奇餅win係佢打得好。
比曲奇塊 粒粒 反轉 邪死左!好飄
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-7-9 13:01 發表
反而我忘記了小童應該受讓,王子唔好意思!

我十一二歲先學人打波,小王子七歲已經甘勁,厲害

引用:
原帖由 王子 於 2011-7-9 20:25 發表

允心多謝省港騎乒
小王子第一次見你,感覺你好好人,
下次有時間教吓小王子吧,
他好想跟你學習拉弧團呢,
好啊!教佢拉爆人

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-7-10 11:12 發表

騎乒對著女仕好gentleman啊,對著我,一路話我瑰膠邪,但板板比佢衝爆,好吾公平啊,
女仔要讓兩分,你唔駛讓! D心態唔同,打粒仔求穩會輸;對你寧可衝失,都唔想比你拍爆

發新話題
最近訪問的版塊