發新話題

【工聯會】工聯會比賽

[quote]原帖由 極道羅殺 於 2008-7-18 10:52 發表

回復 92# 的帖子

又出唔到我打既字啦!

我係話, 羅剎咁堅都輸, 我諗你果組真係好難打!!

哎也!! 仲話去支持國明趙梁建宗添!!! 死啦! 今晚要開會呀!!!! 頂!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-28 14:07 發表

飛過黎囉 liness" />  
開到十點! 飛乜鬼丫!!

回復 6# 的帖子

佢地打幾多點嫁!?

回復 11# 的帖子

都係正路賽果!!!! 國明都無問題啦!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-29 10:12 發表

王子 head 住 兩局  ...... 跟住四圍望 王兄 點解冇黎支持下既 ........ 最後拉失左好多球波 2:3完場  ...... 雖然如此 , 兩個都打得超勁 .... liness" />
我噚日六點已經打左電話比佢 , 叫佢努力打爆梁Sir!! 佢一早都知我唔到啦! 唔好玩野!!!

信唔信下次見你時炒你........................三支啤酒丫拿!!

回復 16# 的帖子

講真, 我真係好想去, 主要係要 JOR 爆梁Sir......邊個同佢打我都會嚮場外 JOR 爆佢...哈哈!

回復 18# 的帖子

佢贏左我好多罐汽水.....所以我一定會JOR爆佢!! hahahaahaaa!!

回復 21# 的帖子

我黎就我失色啦! !!!!!

回復 36# 的帖子

貓貓, 你唔去幫大C熱身咩!?!?! 後日佢要對邪王子. 你幫佢練多兩野嘛!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-31 15:16 發表
同我打波唔洗用力 ga
同你打波真係唔好用力. 哈哈!!

一係就超大力....

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-31 15:25 發表

我邊度係高手,我呢D 2打6,周街都係
你連贏兩大南區球會好手, 仲話自己唔係高手!! 太謙虛就虛偽啦!!!

回復 2# 的帖子

佢就黎收皮啦! 因為唔比打佢果隻長....................................交

南區球會有兩件入八強, 恭喜晒!!

港聯清乒a華............已非池中物!! 上甲有期啦!!!

引用:
原帖由 kin 於 2008-8-10 00:51 發表

仇X林 lost 梁景就 ar....above result should be wrong...!
係咩!??!?!

不過兩個都係南區球會, 哈哈!!

原來數漏左菜浸湯添!!

南區球會有三位入八強呀!!

發新話題