發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 18:59 發表

因住南區屎波王    下次打波數你 Egg Egg
我唔怕egg egg , 至驚無啤啤.......

我只怕四六!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-26 20:00 發表

仇口吾多 ... 得汝一個就夠了 ... 汝快d 參加 ... 吾想同汝同早 :loveliness:

早d比汝 ko ( 心甘命底 ) , 早d睇比賽 :)

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-26 20:04 發表

四六條友又 冇波 又冇品 ... 怕許都岩既 :loveliness:

如果打完可以去吹啤啤就好 lu , 不過老實爺許 ...... :(
男人出黎, 女人.......識做啦!

引用:
原帖由 HK-KC 於 2007-11-26 22:20 發表

熟肯定唔算la,依家最多得之前六成左右吧,但希望過兩過月後可以有8,9成la,所以依家肯定係低低手.^^

你就唔同,揸新板都入四強,太強了,防兄!!
我一向都只有符碌.....符碌王就係我.

引用:
原帖由 HK-KC 於 2007-11-26 22:48 發表

符碌係最高境界,所以超強者非你莫屬:)
符碌唔會成世囉!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 23:42 發表

44 怕 66:lol
四四六六就好怕 LFY

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 23:39 發表
又多個付碌王, 咁南區屎波王未無地方企
符碌王一定高層次過屎波王, 又升格左啦!

睇黎我都要打o下我既網名由來

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-27 13:07 發表
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=56&extra=page%3D1
收到晒, 唔該

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-27 14:16 發表

防兄, 若想約 PUN  打波, 請自己 PM 他. 我同他講了, 他不知幾想同你朋友 "南區屎波王" 一戰.  
你們自己私片, 唔好攪到我個論壇便得架 la
點解咁講???

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-28 00:31 發表
[quote]原帖由 hkttf 於 2007-11-27 14:16 發表

防兄, 若想約 PUN  打波, 請自己 PM 他. 我同他講了, 他不知幾想同你朋友 "南區屎波王" 一戰.  
你們自己私片,
...
屎波王手波一向都悶. 驚悶死呀盤

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-28 09:28 發表

記住帶火酒黎 燒興許 :)
燒邊個先! 咁多人. 係咪會燒六十三個對手. 只得你一個, 仲唔冠軍?

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-28 11:39 發表

帶定meet 火筒啦 屍亨 :lol
唔係有消防員參賽嗎?!?!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-28 01:30 發表
不過如果屎波王 同左手柳成敏開戰, 可以 post  上來﹐我諗有過百觀眾到場看這場世紀大戰
唔好講笑啦! 佢地一戰, 隨時連部機自己都唔著! haaaaaa!! 唔想影一場咁悶既比賽!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-28 12:42 發表

水都冇又點可以 ......... 哈哈哈哈哈
叫四六吹一D出黎咪得囉!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-28 12:51 發表

吹親出來就唔會係一啲,係成桶呀;P
我又唔同意, 係成缸水.......會好d:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-28 12:59 發表

願聞其長:lol
我仲諗緊點打......:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-28 13:02 發表

諗完記得打喎;P
梗係, 不過唔記得post去邊度?!:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-28 13:04 發表

你只要 post 在這壇的任何地方都得:victory:

我會幫你手移番去相關地區0架喇:lol
咪壓迫我主先啦! :L

不如整場四六戰三飛, 可觀性可能大D!

發新話題