發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

強烈請求盡快開辦第二屆HKTTF 比賽:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-25 11:25 發表

八強實食無痴牙, 真係好強,
其實呢度高手如雲, 個個都收埋收埋. 到比賽出真功夫時. 就有好戲睇!!

不過唔知我果日訓醒未, 一睹大家既風采!!! (除夕夜實個個都玩到癲晒啦!)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 12:39 發表

多謝支持﹐我們打完第一屈比賽后也打算打第二屈
原定計劃是半年一次﹐遲 D 等我地內部乒委會開會﹐看下會不會改為四個月一次.
下次報名﹐我們打算預先通知.  
首日報名可能只開放給版主
次日報名可能只開 ...
真係好有效率, 同埋好有系統....我第一個支持.....(精神上)
行動上就真係要睇下時間上得唔得.
不過我真係好欣賞有關委員既努力, 心機, 同埋熱誠.....
再三致謝!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-25 13:29 發表

除夕夜實個個都玩到癲晒啦, 我都係咁話, 第二朝唔好咁早打, 實唔知醒........還有一大陣酒味,
打醉波
呢招可能係最高既境界. 醉波....哈哈!! 四四六六可能帶幾支red黎, 一路打, 一路飲!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 12:56 發表
守少俠言重啦, 我們謝謝各方高手比面姐﹐特別是神秘人﹐應然他未確定能否來, 但是我們是多謝他精神 上的支持 !!
個個都想黎打啦! 不過有時好難講嘛!! 始終都係大日子. 好鬼多節目. 若果神秘人或其他正選球員未能出席, 都情有可原既.....我諗!! haaaaa

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 12:59 發表
首日報名可能只開放給版主
次日報名可能只開放給50分以上會員
然后報名只開放給 HKTTF 會員

:lol :lol :lol :lol
so 又想比賽又唔發帖吹水 ......想參加比賽便要各安天命

雖然以上安排有點老屈, 不過支 ...
呢個point, 我係fully support啦! 所以我都會盡量努力發言, 希望第二屆有個正選位嫁!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-25 14:45 發表
順便攞多支jack daniel, 唔該
使唔使加冰!!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 22:02 發表

We plan to play this Game on Jan 1, 2008.....Then we can have chance to "Steal Chicken"
好多回覆添!! 哈哈!!

邊有咁多雞要偷丫....如果我打, 我都係諗住偷雞果d人黎!! 哈哈!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-11-25 22:16 發表

守生, 您咁樣一講, 各選手大除夕都要保重, 唔可以太wet!:L
呢個提意都好wor!! 夜莆有傷身體!! 大家保重.

引用:
原帖由 HK-KC 於 2007-11-25 23:23 發表

防兄,你肯定係高手之列la:)
又會囉!! KC 呢D先至高手. 話轉板, 轉打法就即轉, 仲好快打熟晒. 你唔係高手係乜?!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 09:21 發表

錯, 他不是高手............是高高高手:lol
唔該嚮每個高字之前加返個 "戇" 字啦!! 呢度個個都係超強戰士. 咪玩我. 我係真正屎波王!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-26 10:18 發表

加冰使唔使加 兩蚊 先
加冰唔使加兩蚊, 不過加火(燒)就貴好多啦!!

講真, 你估四六會唔會帶D私火酒出黎賀一賀元旦呢?!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 03:10 發表

我真是無心 Delete...我終於找到拉圾桶....仲搵得返你的名句.  防少俠.  哈哈哈
呢句野, 好有挑釁性....哈哈! 其實我都係講o下笑o者! 邊度搵廿個人黎打咁多丫?!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 22:09 發表
南區屎波王呢個名好熟
不過唔知係邊個

南區屎波王未自認南區最屎波果個 law .....聽聞佢D波真是好屎, 李靜同高禮澤都贏唔到 :lol
唔係自認嫁! 好多人都認同佢係最屎波, 包括我....haaaaa:lol

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 22:11 發表
44_66 暫時賠率是 99 賠 1
擺左四六上檯, 佢真係唔拎支De La Sing 出黎, 我地都唔好放過佢!!

講真, 唔玩啦! 我自己心水係呀"盤"!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 10:59 發表

敢你知唔知, 邊個是南區屎波王, 好心話比羅殺知. 我擔心他睡不到
叫佢問南區人, 個個都知嫁! 我費事篤人出黎啦! 我同佢好熟嫁!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-26 11:03 發表

:Q 印象知道佢好出名...........(唔知係咪出名屎波, 不過屎波都出名的話, 又唔見我出名:lol , 難道都未夠佢屎??)
主要係, 之前有人以為好波, 點知試過後, 發覺佢屎到爆. 就幫佢改左呢個名!!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-26 11:30 發表
吾好玩 吾啦 , 吾已經打得差 , 何來種籽 可言 , 蠢子就有我份 , 比條生路行下啦 :'(
你勁, 就自然多仇口!!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-26 11:31 發表

呀 盤 係 ? 未見過許添 ....:o
靚仔, 人品好, 球品好, 球技好添!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 18:30 發表

你講緊南區屎波王 ?? :o
我係話呀盤!!!

南區屎波王係一個不知所為, 有球品但無球技, 友善但樣衰既人.......haaaa....好似過份左添!

發新話題
最近訪問的版塊