發新話題

【丙組】大勇瑋仔今個星期日打丙組賽,請各方好友精神支持!

瑋仔第一場收工.......機會都唔細!! 我撐南區波友!!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 08:49 發表

係.....咁我更加要去啦

你記住教你波友點打我
無得教....其實我知佢地死硬, 諗住比壓力, 嚇下你. 只要你發揮正常. 七三波....

點教都係輸. 況且, 我都唔知點贏你!!hahaaaaa

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 09:38 發表
其實大家都係講下笑姐,輸贏真係無所謂,最緊要係過程
總之大家比心機啦
通常大家咁樣比支持一個波友, 其實等如壓力. 瑋仔, 你要戰勝壓力, 先至可以更上一層樓.......

我都未得. 所以都係浮浮沉沉....無前途!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-24 10:42 發表
條友仔近排都吾知係吾係"拍“ o左藥...............星期二俾條友爆o左一板,打中手指點知腫o左!
咁我地要搵裁判同佢驗一驗先啦!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 11:51 發表

唔該搵個好D
好呀!! 睇下瑤瑤采唔采你?!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-24 12:47 發表

瑋大人 梗係比 左 好多 呀 lam lam 哥食喇 , 呀 lam lam 哥 咁漲
你咁講法, 邪靈王咪當飯食?!?! 佢仲漲過lam lam!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-25 10:43 發表
擒晚同瑋仔打完,今次輪到膝頭哥腫o左!
攪乜鬼呀你?!?!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-25 11:33 發表
俾條死仔打我兩邊set完反手set正手.................就係追正手時自己塊板兜o野撞落膝頭哥...............
算啦, 佢要谷狀態, 無計, 你幾時複賽?!

回復 50# 的帖子

咁大鑊!! 咁瑋仔擺明玩野wor!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-25 12:01 發表

我又玩咩呀,防兄
你當哦夫加係戰靶.....

回復 56# 的帖子

係咁二改住兩個名先!!

哎也.....我買偉仔三甲wor!!!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 09:55 發表
總之我就可憐啦,完全唔係輸技術
潮流興丫嘛!! 我第一場就畢業, 都唔係輸技術! 不過無計, 對手係合法贏波..

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 10:09 發表

我同你情況係一樣!
但係我打3局都係6分4
我除左第一局之外, 之後連瓜三局, 每局送六之七分. 你話邊個慘!! 不過我確信因果.
我以前出得絕招多. 近兩年係咁比對手出返.....算啦!!

發新話題
最近訪問的版塊