31 12
發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
必勝法

攞分要狂扲直至個網頁 出現cannot connect. 等一分鐘後網頁 resume 返再繼續狂扲, 一定勝

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-1 12:37 發表
必勝法

攞分要狂扲直至個網頁 出現cannot connect. 等一分鐘後網頁 resume 返再繼續狂扲, 一定勝

睇來對手都係咁做, 一分鐘多百幾票

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-1 12:53 發表

睇來對手都係咁做, 一分鐘多百幾票
網頁改左, 現在只可以Login 一下 Vote 一下
不過手指按多幾下個counter 照計數

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 14:49 發表

佢E 家先黎改=.=.... 對家已洗7萬票~!!!
火了~!! \_/
最新方法

狂扲Vote 完可以有二至三票, 之後按回前一頁再Vote, 睇住個counter 加票,可以繼續

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-1 17:15 發表
岩岩投咗很多
快速方法
vote 完按 alt- left arrow 返回前頁再vote

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-1 17:26 發表
投緊
對方counter 數已經慢左好多, 可能重未知可以咁做

引用:
原帖由 魚腩 於 2012-2-1 23:57 發表
落後緊呀!
Top 1 lar!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-2 00:20 發表

多謝呀 >
對方緊追喎!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-2 14:03 發表
This morning chase back 18000 votes in China network

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-2 20:41 發表
投唔到點解決呀=0= E 家先黎搞D 咁GE 野~!! 黑暗到離晒普
而家佢地改左software 認IP, 同一IP 唔可以多過5次,

引用:
原帖由 Terence 於 2012-2-2 21:29 發表
仲投得wor  今早投左10次, 剛剛又10次, 都用同一IP..
繼續加油
Dark Forum 打敗黑手
今早至下午四點都重未改, 我 add 左18000 votes, 返到屋企唔得啦

如果ISP 係比 dynamic IP 重可以繼續 vote, 我係fixed IP 就唔可以了!

引用:
原帖由 Terence 於 2012-2-2 21:46 發表

哈, 原來搞手係論壇Fans  再投又投唔到囉
呢次 vote 真係好黑暗, 對方帶離9000票先改software 等我地追都追唔到

1: 居多.
如果唔係改software, 會係一場體力和耐力大戰, 我們勝算亦非常高, 有幾次vote 上 top 1 時, 全靠HKTTF 各會員在同一目標出力得出的結果. 好似打乒乓球團體賽一樣, 同是一隊HKTTF出戰.

引用:
原帖由 杰仔 於 2012-2-2 22:27 發表
係啊,現在我地可以做就是1.叫無投票人去投 2.去唔同地方同電腦投票EG.地鐵站電腦,公司電腦,圖書館
講得對, 唔同手機電話號碼sim 卡亦可 vote

Totally agreed

每隔24小時, 同一IP 可再 vote

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-3 15:21 發表
gd jobs
good 今晚同佢戰鬥

引用:
原帖由 mike仔 於 2012-2-3 17:27 發表
3號好似停左手
今晚我開齊幾部電腦同佢鬥過!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-3 17:46 發表
im doing vote
me too

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-3 18:12 發表
加油..... 5分鐘可以有1000
對手又行動了

31 12
發新話題