37 12
發新話題

究竟樂天電腦同 妮x 有咩關係呢

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-5 22:50 發表
ming ming 你又出黎玩火
玩火是我本性! 可愛是我表面!

引用:
原帖由 s0013068 於 2008-12-5 22:53 發表

玩火??
我明白呀!你又想玩火?

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-5 23:23 發表
ming ming 我無你咁好火
熄左又黎過
kk1314你好鬼馬呀 叫我出來有話我好火氣 我同hotin133講話便是這樣"吹水",我無火氣呀!我好怕羞呀!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-12-5 23:17 發表
haha...好大差別喎
我講笑呀! 我不是這樣的人 我是

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-5 23:53 發表
星星之火可以燎原
你地小心 燒親
你過去睇吓"心理測驗"裹面的"雙重性格心理測試"我什樣人品呀! 衰鬼呀!叫人家要小心我 已後再沒有人同我講話 我第一個燒你先.........哈哈哈哈............講笑呀!我點會做"好姊妹"

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2008-12-6 12:49 發表
有       路
我地........無路.................. 有都係網友kk1314妳話係唔係!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-12-6 13:21 發表
現在才知
你依家先知! 點做呢? 雙倍奉還!

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-6 10:28 發表
大家開心下 吹下水 你唔會嬲我ga
衰鬼呀!依家比唔會我有三重性格,好快比人捉入"青山",我比人捉佐,我都會同妳一齊入,加買hotin133齊齊入去享福啦..........

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-6 13:41 發表
ming ming  你又出黎放火
kk1314你又幫我放火! 好載妳唔係男仔! 唔係我會比妳........ 哈哈哈哈......

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-6 14:51 發表

我點識幫你放火 我剩係識隔山觀火
妳無謙虛啦!

引用:
原帖由 s0013068 於 2008-12-6 20:56 發表
你兩個太謙虛啦!
一直狂吹
等買kk1314先啦! 隻衰鬼重味出現! 等到我發酵發霉呀! 草菇和菌菇出齊!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-6 21:49 發表
sorr...ming  ming 我去左同人傾msn..
依家返黎
依家返黎OK啦!又有人家已為我倆有D野! 本來是究竟樂天電腦同 妮x 有咩關係呢!依家講到我倆個!死啦! 點算呀!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 s0013068 於 2008-12-6 21:53 發表

我不嬲係度
唔係見唔到我ma?
我唔理你!你話我認!

好野呀!我走佐一陣又番原位!

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-7 01:25 發表

你又引ming ming 發功
小女子要收斂一吓!小女子不禁再發功呀!希望各位請原諒小女子一時魯莽的說話!由依家開始起小女子會禁止說話............直至令行通告!小女子告退................

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-12-8 12:15 發表
做咩事咁嚴重既??
一齊傾下計啫
我唔係唔想傾!請問有什麼事呢?真是有一個人我唔想同佢傾呀! 不是你們呀!

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-8 13:24 發表

你等陣...ming ming 就黎發功
我發功"如來神掌"第十式"萬佛朝宗"來打妳! 衰鬼!又話好姊妹,交到我比人唔會我在邊到出來"高手".............

37 12
發新話題
最近訪問的版塊