標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:40     標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出)

貓仔要同廠長共進退, 宣佈退出.  (要專心攪好比賽). e! v/ m" U8 z
; ]3 O& W5 J! Y$ t; B; ?
/ o& H3 D3 }1 F5 C3 q2 L: c" V1 X

8 B7 d0 r/ T7 S$ W& q! ?( O$ C; I/ `7 K
若有人不到, 我不排除汁死雞
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:47

昨天發 dream....什麼東西都忘記帶...果然有壓力....; K( E8 _) E" `# C; |1 d
希望今次會攪得好d
作者: 小過童    時間: 2008-6-21 08:56

................為人民服務
作者: kei    時間: 2008-6-21 09:01

Dear Mao,
& v- B- A1 b4 a! oI do appreciate your devoted attitude to table-tennis
8 n# t3 f+ r. F  n: h. t( M3 lKei
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:18

regret to hear that
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:20

其實我見你們打到根皮力儘之際...便會叫你們私片 ......
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:32

欽敬..................若我放工來得切, 跟你私片又如何...(不過我看似得個講字!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:37

你到時又表演出神入化的 "放水大法"
6 t, C( j' X. S, ~8 x8 Z$ @' k其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)
. [( k  G2 D( B3 _1 L& s6 R, L" ?我們相差十萬9000里
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:40

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:37 發表
9 X1 N8 X! Y3 Z! H: O0 I; v你到時又表演出神入化的 "放水大法"% |! B& B' x( W  y# }9 ]# O% L1 ?
其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)
' i( s2 V5 C$ T% S- q2 g3 r我們相差十萬9000里
0 ~  N0 u5 Y: u" g& Z9 _# A$ K5 r9 G+ @- r1 o
"其實我同你唔係差好多"6 p" b8 J* p" f9 ^( Q2 q- ?; r8 \
" t. d' x, w8 k
咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!
% q: [9 |$ ]: v不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

其實我同你唔係差好多3 ?; D: k: z9 I# y& q) t3 l* f
這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha
; E4 N) K6 O3 @' E9 W不過中學后便無打足球了
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 09:40 發表
; ?+ p* L$ A! B9 r3 }6 L  Y0 \6 w7 v0 I3 {' `
  p! J% H9 W: l$ t$ N. z
"其實我同你唔係差好多"- T. M0 D; N3 i, }
4 J; I- Z8 e1 J3 Z
咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!9 n) t* T; `; q9 [) J# Y% l
不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
, q, \, d$ r6 m- x
+ A; m  x( p" s% K
如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表
: [+ p6 H4 X) ~( ?& C2 I其實我同你唔係差好多( l" _( Y* U2 y( F5 }; K# j
這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha1 N3 B" [5 M7 M. h# j4 }% h
不過中學后便無打足球了
8 ~+ w" _6 ]( t) x0 a9 D8 n, y0 H0 v
, r( E4 ?3 y; P2 g守龍黎計, 我就一定認叻wor!! 我一定勁你好多wor!! haahaa% `8 ], Q( J9 k" A

9 l5 n+ Z# n$ U3 D2 M1 q你估我呢個防守王名流架.......- u0 r/ G5 u8 y6 R4 i
9 t/ h: a$ R/ o5 |4 t
話晒都係HA No1
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:47

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表 8 `7 M, |! _8 V& o! C* ~6 e4 U! A

( b* N  ]( a% `) Z1 D) p3 H如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
1 Z$ a8 O* D& X! V3 T2 z: Z
) S( X! m( k4 B' V4 X1 J/ A唔好玩啦! 我次次同你打都打到決勝局. 根本就係五五波. 無得讓!!!5 Q, C' W% |5 ~9 ], V# m* Z

2 P$ X# r7 u2 t0 r0 _咦!! 連廠長都唔打, 真係可惜wor!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 10:00

防守王高波在什麼,
- v/ i& |' `# `" B* P% d4 c不是三洞抄我, 也不是抄我 11:1 or 11:2
% i9 v& y) [4 D& q4 F# ]
8 V4 |. S6 k/ l0 x高在次次都打足5塲, 塲塲 win 少少, 或輸少少.$ ^! X! v! l  j9 i# l8 M3 |
到決勝局, 想要分時便有分, 想失時又可以失分 (好似人地玩話事啤)
  e/ x& T3 @$ y. q" B% u但是每次最后總 win 你兩分.2 l. @  |- Y) ~: X' ?) k' [
E D 未叫高.  
" E2 V! C3 d! E9 T* K) T! J; t3 h: |$ Td 水平不是好高的人, 只會不停搶分.  唔敢放. 因為怕未必追番.
, S% I4 \- c) v明明板反手轉好利害, 五塲波, 有四塲都開無轉, 有時仲要開失波.4 J/ t: j5 k' A7 c. n
仲想唔認扮野....一於踢爆你
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 10:33     標題: 回復 14# 的帖子

打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........
/ w) |" [# l) ~. m8 f4 k; B
) X8 Y  T, E/ @我踢爆番你就真.
  Q: h6 q" f" Q次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....
! K6 F( Y9 @; u- q4 I0 v( I  z跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少.+ v% A# T4 H% [, J
驚下次無我呢D咁好玩既傻仔比你玩丫嘛!! 你估我唔知咩!?!9 b$ d$ i1 Z# v
不過我又鍾意兩邊撲, 當減肥呀!!!
6 a) E* L$ ^- E6 g% m" E3 e: U0 Q: e2 A! J$ d$ N2 T
再講, 每一個人遇到極強對手時, 都會承受好大壓力. 開失波就實會啦!
2 \) e5 h. M0 P1 M9 \6 C我都不知幾咁驚你. 所以開失波囉!!!
作者: charmway    時間: 2008-6-21 11:05

你們的精神永在
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:15

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 10:33 發表 1 F& k" A; t5 a) J
打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........
. W- i! W* |0 M( g; {: T5 J7 ?2 W; e; R3 [
我踢爆番你就真. ! E1 u2 W% |- s
次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....  X0 j. C3 P: H* a, p& ?! A
跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少. ...
  n! X7 a! ~) y) f

x$ b# \* l- G不過話時話, 你真是走得好快...真是鋼門 書勿瓜
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:20

您們的戰事好激烈!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:25

你又唔來同見頭暈, 決一生死
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:28

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:55 發表
+ K1 b8 m* F! T/ I! n你又唔來同見頭暈, 決一生死
4 k( K$ a( `3 h3 F/ e7 [9 R3 k" F1 P) ?3 E
見到佢會暈浪!
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:44

有關裁判個度點?
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:45

你會來的是嗎 ?
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:46

嗯嗯...5 J! u3 a3 J0 @  q* M) }7 {
報了不來,罪大惡極
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 22:46     標題: 回復 1# 的帖子

加油牙!!!我支持你牙,貓貓
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:19

thank you 浩浩..你要打好d,,,,KO 晒 d 叔叔
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:22

看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
作者: phantasy    時間: 2008-6-22 00:26

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-22 00:22 發表
0 R, s1 B- E1 i5 f/ P看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
4 y: t% _. K( m; q( S) q& V
我好大機唔知醒
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:32

你打幾點 ??
作者: 輝Sir    時間: 2008-6-22 00:36

好可能今次比賽會出現最多『非自願性飛機人士』出現
作者: 威利多    時間: 2008-6-22 14:00     標題: 回復 25# 的帖子

哈哈!!!一定會@@全力以赴,做到最好

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0