標題: 大家心目中最喜歡是那一場乒乓呢~~~ [打印本頁]

作者: alanchan    時間: 2012-10-20 21:45     標題: 大家心目中最喜歡是那一場乒乓呢~~~

小弟球齡尚淺, 但弱冠之年已久仰華拿, 為何? 很簡單, 華拿像一個武俠高手, 雖然一招一式棱角分明, 但舉手投足間有種柔閒的氣勢, 架式聚而不散, 非常精彩~~~

好去片比大家睇下先~~~2004年Olympus, 華拿 vs Timo Boll
[youtube]_LusejGXSrE[/youtube]

load唔到就去下面睇la~~
http://www.youtube.com/watch?v=_ ... ure=player_embedded

大家呢, 大家喜歡那一個同點解呢~~~

作者: feideepking    時間: 2012-10-20 21:47

條片曾經室鐘咗

作者: davidlung    時間: 2012-10-20 22:55

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-10-20 21:45 發表
小弟球齡尚淺, 但弱冠之年已久仰華拿, 為何? 很簡單, 華拿像一個武俠高手, 雖然一招一式棱角分明, 但舉手投足間有種柔閒的氣勢, 架式聚而不散, 非常精彩~~~

好去片比大家睇下先~~~2004年Olympus, 華拿 vs  ...
這埸我都好鍾意, 看完又看
作者: ninthuncle    時間: 2012-10-20 23:06

Ho Ball Ho Ball, Thanks for sharing.  
作者: brother    時間: 2012-10-20 23:38

我的最愛是97年世界賽 華拿 vs samsonov
作者: henrytam    時間: 2012-10-21 08:47

04年奧運決賽,
我最鐘意見中國輸波, 仲要奧運決賽, 心都涼
作者: chrisyeung0530    時間: 2012-10-21 12:02

我最喜歡王勵勤
作者: skyline@@    時間: 2012-10-30 17:57

Thx for sharing
作者: 黑捷神    時間: 2012-10-30 18:11

我最喜歡許昕
又型又瀟灑

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0