標題: 解放軍殺到! [打印本頁]

作者: TurboZ    時間: 2012-6-14 18:13     標題: 解放軍殺到!

見到佢地問你怕未

[attach]15414[/attach]
[attach]15415[/attach][attach]15416[/attach][attach]15417[/attach]
[attach]15418[/attach][attach]15419[/attach]
[attach]15420[/attach][attach]15421[/attach]
[attach]15422[/attach]
[attach]15423[/attach]
[attach]15424[/attach]
[attach]15425[/attach]
作者: 閃人    時間: 2012-6-14 18:19

乒臨旗下
作者: 乒乓小妹    時間: 2012-6-14 18:19

國家隊冬訓姐,唔使咁驚
作者: 弧圈結合亂打    時間: 2012-6-14 18:23

第一張最尾邱貽可影得好似laughing哥!
作者: TurboZ    時間: 2012-6-14 18:26

唔知其他國家隊會唔會咁訓法, 又渣槍又打功夫又盛, 怪唔得中國隊世界Number 溫!
作者: 弧圈結合亂打    時間: 2012-6-14 18:26

李曉霞如果唔小心走火..........!
作者: pearpang    時間: 2012-6-14 18:32

丁寧眼神係咁多個之最似軍人,得大力著得最好睇,其他人好似好肥咁
作者: 青見人    時間: 2012-6-14 18:44

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-6-14 18:32 發表
丁寧眼神係咁多個之最似軍人,得大力著得最好睇,其他人好似好肥咁
大力唔怕凍!
作者: 青見人    時間: 2012-6-14 18:55

第一張相認唔出啲人,由左起:
王大力,許昕?,?,馬龍,郝帥,王皓,張繼,陳玘?,馬林,?

作者: 弧圈結合亂打    時間: 2012-6-14 19:32

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-14 18:55 發表
王大力,許昕?,?,馬龍,郭瑞,王皓,張繼,陳玘?,馬林,?
第三個係李平,最尾果個係邱貽可!
作者: 青見人    時間: 2012-6-14 21:43

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-6-14 19:32 發表

第三個係李平,最尾果個係邱貽可!
李平..冇聽過嘅?咁係咪其他都估中?
作者: 弧圈結合亂打    時間: 2012-6-14 22:14

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-14 21:43 發表

李平..冇聽過嘅?咁係咪其他都估中?
成績一般唔係好出名,但donic都用佢個名出過一塊板!

其他人都中丫!
作者: JJJJJ    時間: 2012-6-14 22:43

大力個勢真係似軍人
作者: iamalan2008    時間: 2012-6-14 22:46

咪講笑啦
ps
作者: TurboZ    時間: 2012-6-15 01:34

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-14 18:55 發表
王大力,許昕?,?,馬龍,郭瑞,王皓,張繼,陳玘?,馬林,?
排第五o既真名叫《郝帥》, 郭瑞似係同音異字, 其他全中, 一字排開似足超人十兄弟d 鋪士咁型!
作者: rxzzzvga    時間: 2012-6-15 02:38

係劉詩雯同王皓唔似,其餘都似個軍人
作者: 青見人    時間: 2012-6-15 05:20

引用:
原帖由 TurboZ 於 2012-6-15 01:34 發表

排第五o既真名叫《郝帥》, 郭瑞似係同音異字, 其他全中, 一字排開似足超人十兄弟d 鋪士咁型!
哈哈,我正想寫這個,但係讀書少唔記得點寫就寫個音!唔該!
作者: TurboZ    時間: 2012-6-15 21:44

引用:
原帖由 rxzzzvga 於 2012-6-15 02:38 發表
係劉詩雯同王皓唔似,其餘都似個軍人
我反而覺得王皓似軍官, 馬龍似炮兵, 繼科似炮灰, 馬琳似老毛的戰友, 睇下李平連褲頭帶都未扣, 好似唔想do咁。

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0