標題: [綜合技術] 貼膠 / CUT 膠 (示範片段) [打印本頁]

作者: jcclee    時間: 2012-2-20 10:35     標題: 貼膠 / CUT 膠 (示範片段)

之前有好多網友會員 PM 問我怎樣貼膠 / CUT 膠 ?
找到一條示範片來給大家看看.

(當然, 如果想看我的真人示範, 歡迎星期五晚來臨"泓景台"球局)

[youtube]o0eQ2VFLyxs&feature[/youtube]
作者: wilson2020    時間: 2012-2-20 11:48

thx for sharing
作者: nwa10    時間: 2012-2-20 12:16

多謝師兄分享............
作者: y539069849    時間: 2012-2-20 12:30

教剪.................這些機會永遠不是我的
作者: 乒乓在線    時間: 2012-2-20 14:15

VERY NICE! I WANT TO BUY NEW RUBBER WHEN SEE THE MOVIE
作者: ninthuncle    時間: 2012-2-20 15:31

當然, 如果想看我的真人示範, 歡迎星期五晚來臨"泓景台"球局 < support the last sentence
作者: jcclee    時間: 2012-2-20 18:37

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-2-20 12:30 發表
教剪.................這些機會永遠不是我的
是呀 ! 在此聲明, 不是任何較剪都可以剪得靚架 !
需要一把大的, 像例如裁逢用的鋒利較剪才可以 cut 得靚.
否則, 可以選擇用一把靚少少的 cutter.
作者: Yin=]    時間: 2012-2-20 18:39

Thx
作者: kei    時間: 2012-2-20 18:42

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-2-20 10:35 發表
之前有好多網友會員 PM 問我怎樣貼膠 / CUT 膠 ?
找到一條示範片來給大家看看.

(當然, 如果想看我的真人示範, 歡迎星期五晚來臨"泓景台"球局)

o0eQ2VFLyxs&feature
jcclee真係會幫d bros 剪膠, 貼膠
我都時不時找他幫手
作者: y539069849    時間: 2012-2-20 21:48

我都係搵我師傅 cut 佢cut得都好靚仔
作者: rxzzzvga    時間: 2012-6-5 01:25

睇完又想上膠

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0