標題: 浩軒表現令全場刮目相看 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2012-2-19 23:03     標題: 浩軒表現令全場刮目相看

冠軍可能只是在身邊走過
險勝你的琛琛以雷霆萬鈞之勢奪得乙組冠軍

當事人快點分享下
作者: wilson2020    時間: 2012-2-19 23:04

早知今日去現場睇下
作者: Yin=]    時間: 2012-2-19 23:07

Add oli
作者: hytam    時間: 2012-2-19 23:07

好波
作者: wilson2020    時間: 2012-2-19 23:08     標題: 回復 3# 的帖子

師兄咩事呀
作者: 乒乓在線    時間: 2012-2-19 23:11

SUMSUM*L*
作者: HoHin    時間: 2012-2-19 23:40

都係我(浩軒Daddy)的錯,對吾住浩軒和佳佳。我在賽前睇錯左對賽表,跟他們說是七局四勝。不然的話,羅教練應會在弟三局中局或弟四局浩軒在大分領先2:1,細分領先10:8時叫個Timeout, 需然,未必一定會改寫結果,因大專學界冠軍實在很強,但我始終都覺得有點內疚。今天,發現浩軒在單項的男雙和男單都係輸給冠軍,他都是雖敗猶榮。而我就經一事長一智,下次會小心D。

也要恭喜各位得奬者,及多謝在場曾給浩軒打氣的觀眾。

作者: bongdotcom    時間: 2012-2-20 00:30

乒總的賽程表上,七局四勝印在中間,實在會另人誤會。
作者: artin    時間: 2012-2-20 00:36

王皓之前都係次次同冠軍差少少
作者: 阿舜    時間: 2012-2-20 00:54

我重諗住可以欣賞到小學冠軍KO大專冠軍添
只差少少, 下次再努力
作者: hungwahsun    時間: 2012-2-20 07:20

后生可畏!继续努力,前途无量.
作者: 魚腩    時間: 2012-2-20 07:36

這個成績都已經好值得驕傲!下次嚟過,冠軍等緊你!
作者: wlwlwl    時間: 2012-2-20 08:05

There is always a lot to learn in table tennis. better luck next time
作者: HoHin    時間: 2012-2-20 08:37

多謝大家,浩軒自己話會繼續努力,他話希望第曰可以拿到甲組冠軍,並以這為奮鬥目標。我地都會支持他的。

另多謝Bonddotcom, 您的留言另我好過D。
作者: Manley    時間: 2012-2-20 09:07

浩軒禁細個就有咁GE 表現真係好難得~!!
可惜昨天病了...要回定休息....我都好想睇=0=
作者: Tungfai    時間: 2012-2-20 10:09

作者: feideepking    時間: 2012-2-20 10:19

努力!
作者: andy148    時間: 2012-2-20 11:22

support ar
作者: jacky1021    時間: 2012-2-20 15:44

王生, 不用怪責自己, 浩軒入到8強已經係一個好既成績, 個個都想更上一層樓, 但最緊要係比賽中有收穫, 比賽有好多唔同因素, 可能係比賽前, 包括家長, 球員, 教練都要了解清楚個球證打幾多局, 球證亦必須要向球員及教練講清楚打幾多局, 呢d就係經驗,好似我咁, 都經常性俾某一d國際級女裁判話我大聲draw, 贏波有狂野行為, 一問波就針對人, 公佈私仇, 睇下張繼科贏波果時, 又唔見有人俾黃牌佢, 相信琴日大家都知邊位女裁判, 我打左10幾年比賽, 遇親佢都冇好結果, 我唔係唔輸得, 何況對手都係自己既好朋友, 只係比個裁判影響晒我比賽心情, 依家唯有比賽要考慮埋俾裁判針對要點處理.............................
作者: 卓朗    時間: 2012-2-20 18:33

hohin is very string now
作者: HCLAI    時間: 2012-2-20 21:18

浩軒
作者: HoHin    時間: 2012-2-20 23:43

多謝您地支持,浩軒有您們的鼓勵和支持,真係佢既福氣,會好好珍惜。

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0