標題: 弓起hytam勇奪深水po分齡MH冠軍 [打印本頁]

作者: 卓朗    時間: 2011-7-10 20:39     標題: 弓起hytam勇奪深水po分齡MH冠軍

HE win 3 strong young player.
VERY STRONG BACKHAND
Congrad

作者: 乒乓在線    時間: 2011-7-10 21:01

CONGRATULATION
作者: 卓朗    時間: 2011-7-10 21:11

吳卓肥no.4
作者: nchan001    時間: 2011-7-10 21:17

Wonderful! 恭喜
作者: 波板糖    時間: 2011-7-10 21:21

Sam 哥快D反擊
作者: 卓朗    時間: 2011-7-10 21:47     標題: 回復 6# 的帖子

agree
作者: Terence    時間: 2011-7-10 21:49

恭喜恭喜
作者: 快弧    時間: 2011-7-10 21:49

弓起hytam勇奪深水po分齡MH冠軍
作者: hytam    時間: 2011-7-10 21:57

多謝各位,由其係卓朗和6偉軒幫助!!!!!!!!!!!!
多謝各球局主持人(RaymondSir, YCFu, 廠長, 喬寶寶,
Terrance and final but not least Mr Son of the Sun etc)!!!!!!!!!!!!
讓我join and practise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

作者: 卓朗    時間: 2011-7-10 22:03     標題: 回復 11# 的帖子

you are welcome
作者: 小閒    時間: 2011-7-10 22:11

恭喜各位得獎者。
作者: ycfu    時間: 2011-7-10 23:02

太客氣了!

hytam的確好波!恭喜!

作者: jackw19970920    時間: 2011-7-10 23:10

congrat
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-10 23:21

hytam 如子可教.....我們論壇也多謝你參與...
事实又証明, 打得多論壇比賽...出去打比賽都勁D, 無論WIN邊個...大家都是朋友波友, 無計的.
不過"林志恒"教練應記一功....下次同我打波讓四分..比我
作者: jonjon    時間: 2011-7-10 23:59

恭喜!恭喜!
作者: KKFan    時間: 2011-7-11 00:11

弓起 弓起
作者: 阿舜    時間: 2011-7-11 00:41

賢仔好波
作者: hytam    時間: 2011-7-11 09:48

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-10 23:21 發表
hytam 如子可教.....我們論壇也多謝你參與...
Totally agree with you.
1) 無論WIN邊個...大家都是朋友波友
2) 打得多論壇比賽 sure with consistent performance.
3) I wish him to make friends thro playing TT.
多謝Cat Gor reminding me.
"多謝林Sir"

作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-11 10:47

點會唔記得你, 好多人同我講你WIN 過兩次RAYMONDSIR月賽......
事實証明要打好波...

1) 私人教練
2) 團隊訓練
3) 多D比賽

反而練波不用日日練, 練到小朋友麻木晒享受唔到乒乓球的樂趣, 一旦失去興趣, 再迫都無用, 亦唔會打得好.  有D人打一日波等如人地訓練三日, 有D人打三日波等如人地訓練一日. 欲速不達. 好像你咁有一個有心机的好教練, 有一群長州好波友, 有經常出來論壇打比賽, 成績有目共睹

去年你打國慶杯還是好普通, 但上次在歌街同你打完后已看到你一天比一天成長.  加上你今次的深水埗區的對手, 全部同年齡的一級高手, 這個冠軍一定難過打丁組. 努力加油.

林志恒也為他的學生而驕傲.  打好波原來真係唔洗日日打
作者: 廠長    時間: 2011-7-11 10:56

浩賢真係進步得好快!記得黎我度打波仲可控住你打,但而家我全力搶攻都未必夠你打呀!繼續努力,我地睇好你!
作者: Tungfai    時間: 2011-7-11 11:08

恭喜恭喜
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-11 11:16

引用:
原帖由 廠長 於 2011-7-11 10:56 發表
浩賢真係進步得好快!記得黎我度打波仲可控住你打,但而家我全力搶攻都未必夠你打呀!繼續努力,我地睇好你!
師兄.....一日千里 你老啦....
作者: Tungfai    時間: 2011-7-11 11:18

引用:
原帖由 卓朗 於 2011-7-10 20:39 發表
HE win 賴x然,細xx程 and 陳x行 VERY STRONG BACKHAND
Congrad
重有十六強勝吉田x上都是x域的,連勝四個x域,唔通佢就係傳說中的"x域殺手"!!!起勁呀!!!
作者: Ricky~Moon    時間: 2011-7-11 22:22

恭喜 ! 長洲之光 !
作者: harrypaul    時間: 2011-7-11 22:33

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0