標題: 回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 ) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-27 15:05     標題: 回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
作者: 乒之仁    時間: 2008-3-27 15:22     標題: 回復 1# 的帖子

同意
% u  F" `. i* h4 S, _! m有好多甲組
作者: 44_66    時間: 2008-3-27 15:25

作者: 防守王    時間: 2008-3-27 15:33

我又買四四六六兄!!
作者: 乒之仁    時間: 2008-3-27 15:37

我支持李一聞
作者: 新手上路    時間: 2008-3-27 15:37

志在參與
: w, R8 o, |, O* w切磋球技
作者: 44_66    時間: 2008-3-27 15:39

作者: 乒之仁    時間: 2008-3-27 15:49     標題: 回復 7# 的帖子

你太謙虛了
作者: 防守王    時間: 2008-3-27 15:56

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 / L  S) i4 G& U9 C$ v6 d
* d, v- |; Z/ |  s% \  Y7 H/ h
  a! |4 L5 l$ x6 ]/ U* q
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
# u% C% o% n8 O! i9 T+ s! |* V
( n# z2 W1 Y, n; p" b1 O. n四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-27 17:04

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
作者: 防守王    時間: 2008-3-27 17:12

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 - P- S+ O. n4 {+ M! u9 S- \
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
( ^) |. o* {5 w8 O- T

9 J; g$ x3 S" P四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-27 18:41

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表 9 S. S" i; `) M9 w, I  Y7 ?- k
/ `) u$ r3 u# r' f- D

/ b! H2 Q, L2 F四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
% Z/ g7 S( \0 ~& ^' X! g7 [0 m( D" n3 E( x/ E. y
Total Agree !!
作者: 44_66    時間: 2008-3-28 10:03

作者: 防守王    時間: 2008-3-28 10:17

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 . t5 ]  F& h' P* s' x# j' B
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝 , u) Y- H0 D, M& r1 C
( 成機厄波打   )
* ^1 p! z9 w1 `# T# F' C2 g# h0 m6 Q+ w* d- Q$ ~0 q
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!
作者: 44_66    時間: 2008-3-28 12:29

作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-28 12:36

44_66 下次記得邊個是長膠王子
' @, @( M2 J: [唔好再問我
作者: 防守王    時間: 2008-3-28 23:16

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 $ R4 l. D8 p% T) a: ?/ ^' R
44_66 下次記得邊個是長膠王子
+ Q1 g3 Q3 Z1 m* m8 K# a, C9 D' g唔好再問我
5 h6 @3 ?' x0 V

. I8 y; {! J( h8 v2 v) f最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
/ b$ b" a# J! r+ U2 N5 {係wor! 長膠王子有報名咩??
作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-29 20:44

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 ( ]* W3 k" U, _0 J2 `5 G( T: H
% {3 n3 [% G1 q5 i% H/ D
- W1 }4 m( [& G; h
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
) b6 K$ R! D: s) a- W5 W# \係wor! 長膠王子有報名咩??
* T* b# J+ ?& g; z
6 z$ ^' o7 Z3 O9 U7 X
2 e; L  V3 n! A3 ^9 k6 g8 a9 [* [
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
作者: 44_66    時間: 2008-4-3 15:37

作者: yat    時間: 2008-4-25 01:30

我支持...乒之仁!!
作者: 太陽之子    時間: 2008-4-25 01:31

我支持...yat!!
作者: 乒之仁    時間: 2008-4-27 16:19     標題: 回復 22# 的帖子

me too!
作者: 威利多    時間: 2008-5-31 23:27

我都十卜乒之仁呀!!
, l) N" D" r2 d, C- L我簡直係你fans
作者: carfielddog    時間: 2008-6-1 19:50

一燈大師有份,相信又有好多人做左佢手下亡魂,不過放心,大師一定為我地念經,等我地死得安息!
作者: 乒之仁    時間: 2008-6-1 20:52     標題: HKTTF 回歸盃冠軍競猜遊戲

貓貓) l7 U* V2 Y* J6 q
不如搞個HKTTF 回歸盃冠軍競猜遊戲既投票
: {& t, v, @/ u+ f, |贊唔贊成?
作者: 輝Sir    時間: 2008-6-1 20:57

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-6-1 20:52 發表 $ B3 r9 C7 p! u& b
貓貓- |4 U9 R) E, V9 a0 z
不如搞個HKTTF 回歸盃冠軍競猜遊戲既投票
7 M% S& D% \6 y0 l, g) `6 _贊唔贊成?
2 s/ L9 {3 {# I, F" b( z
時間尚早
作者: jlamlam    時間: 2008-6-1 21:03

引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-6-1 19:50 發表   c. z! y* Y; c% @0 H9 S
一燈大師有份,相信又有好多人做左佢手下亡魂,不過放心,大師一定為我地念經,等我地死得安息!
1 K( c% w. a: G; a大師sure win
作者: logtincom    時間: 2008-6-1 21:26

我做裁判,負責睇波=]
作者: jlamlam    時間: 2008-6-1 21:32

welcome
作者: 威利多    時間: 2008-6-3 23:39

致在join下
& I4 W3 Q* _+ q) p. j: u根D高手學下野@@
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-3 23:52

你上次拿殿軍,有無信心更上一層樓  
作者: 威利多    時間: 2008-6-5 16:14     標題: 回復 32# 的帖子

我都有DD啦# ]9 @6 _. t9 j
不過咁多勁人9 r6 k/ ~$ b/ N8 |" U+ y
真係學下野....=]

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0