標題: 你有無份打青少年團体賽 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2011-3-30 23:40     標題: 你有無份打青少年團体賽

有無貼邊一隊取冠軍
作者: (=^x^=)    時間: 2011-4-3 20:15     標題: 投訴下冰 或

我們d BB 話今日小組兩隊都是乒或,但兩隊都冇來好無引
作者: 太陽之子    時間: 2011-4-3 20:20

Y not come?
作者: HCLAI    時間: 2011-4-3 20:27

呢D環境真係很無奈,你眼望我眼
作者: 太陽之子    時間: 2011-4-3 20:34

變左淘汰賽
作者: ﹏°中文C..×    時間: 2011-4-3 20:48

不戰而勝
作者: 太陽之子    時間: 2011-4-3 20:50

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-4-3 20:48 發表
不戰而勝
呢個係最高境界
作者: (=^x^=)    時間: 2011-4-3 23:51

我同森哥講下笑, 我諗森森唔會嬲,     不過乒總團体賽的規則好容易令人棄權. 今日下午都有人棄權.   其实每隊應該有最少四人才安全, 有什麼事無人來都有人頂
作者: (=^x^=)    時間: 2011-4-4 00:25

小事.....今日我的角色小人來打仲好D, 因為可以早D走.......    無問題GA, 不過小馬, 小軒, 及小浩好失望...坐左成日.
你的問題我可以理解,   你地咁多隊波, 可能團体賽有一半是冰或的隊, 下年可以叫冰總改名做, 冰或TILL戰賽

特別一提, 今日5偉YIP打得好好好好.....看他打波簡直是享受...
作者: (=^x^=)    時間: 2011-4-4 00:33

其实報得多有好有唔好........如你所講有D水平不高的小朋友, 在初賽想取分, 但對手又無來, 無得打. 決賽又唔夠班出賽.
AGREE 所講青少年只有數年机會, 而最分最好机會是在13碎以下的青少年團体賽, 唯一一個咁細個年紀是X1.0 的比賽, 好彩的話WIN一場波會有十分, 小的隨時也有8分一場. 所以如果能打握机會, 只打青少年團体賽, 一次可以加到100分.  (如果每次打兩場, 兩場都WIN, 又可以打到四強)

BTW, 昨天對不起, 本來不應WEAR 你地球會的球衣, 因為報名時又無用你地名義, 咁啱三個小朋友又無同一件球衣, 最后輸波累到你地影響名聲, 真是抱歉....抱歉

其实昨天他們排陣有協議, 早一天一個內部賽. 邊個WIN晒便打一號位, 結果貓仔輸晒, 所以首場編佢做三號位. 昨天的比賽對於他們來說是取經驗, ANYWAY 雖然輸波, 但有好好的教訓

作者: (=^x^=)    時間: 2011-4-4 00:41

但我地隊波是"希望" .......我怕你唔鍾意MA , 多謝包含
作者: (=^x^=)    時間: 2011-4-18 00:33     標題: 青少年團体賽打成點?

我無去, 有無人知打成點呢?
作者: happypp123    時間: 2011-4-25 15:44

咁快出成績!
http://www.hktta.org.hk/cgi-bin/ ... vent=851&type=S
作者: 路人丁    時間: 2011-4-25 20:07     標題: 今日青少年團體決賽~

男女子E組決賽都好好睇~

男子決賽十分激烈

女子決賽也不弱,很有氣氛
作者: 風之子    時間: 2011-4-25 20:18

好多決賽翻板

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0