標題: 其實我對貓一D好感都無 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2011-1-21 00:42     標題: 其實我對貓一D好感都無

用貓這個網名只是机緣巧合.....
我不討厭貓, 但也不喜歡.  只是10年前有人幫我改了一個名叫大白貓....
后來我的網名是BACK HAND MAO
但入邪后, 叫過一陣邪貓....后來未咁LAW
作者: brian1115    時間: 2011-1-21 00:51

好過做牛做馬做豬做羊做狗做人呀四呀!
作者: 廠長    時間: 2011-1-21 00:59

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-1-21 00:42 發表
我不討厭貓, 但也不喜歡.  只是10年前有人幫我改了一個名叫大白貓....
而安係衰貓
作者: Ricky~Moon    時間: 2011-1-21 01:00

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-1-21 00:42 發表
但喺最襯都喺 "衰貓"
作者: 廠長    時間: 2011-1-21 01:08

引用:
原帖由 廠長 於 2011-1-21 00:59 發表

而安係衰貓
手快少少only....
作者: 魚腩    時間: 2011-1-21 07:35

只要自己覺得OK ,叫乜都冇問題喇!即係你叫我魚腩咁,都不知幾開心呀!因為我除咗打波係魚腩之外,喺好多地方都係!
作者: 至高境界    時間: 2011-1-21 08:10

但係貓經常扮豬食老虎wor
作者: feideepking    時間: 2011-1-21 08:16

覺得貓睇嘢較好多其他寵物冷靜d
作者: Happy仔    時間: 2011-1-21 08:23

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-21 07:35 發表
只要自己覺得OK ,叫乜都冇問題喇!即係你叫我魚腩咁,都不知幾開心呀!因為我除咗打波係魚腩之外,喺好多地方都係!
但係好多人都話你唔係魚腩喎
作者: TWKJOE    時間: 2011-1-21 08:37

最緊要係貓有九命
作者: 魚腩    時間: 2011-1-21 08:44

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-21 08:23 發表

但係好多人都話你唔係魚腩喎
我絕對係魚腩喇!呢幾年打公開賽,無論丙組同丁組,都係第一或第二場瓜柴,今年打丙團,喺一場好重要的比賽,以2:1,第四局仲領先比我排名高的對手,但魚腩病發作,刁士輸咗第四局,跟住再輸埋第五局,來回唔見咗十幾分,咁你話我係唔係魚腩喇!
作者: biside    時間: 2011-1-21 10:54

有骨魚腩

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0