標題: 金牌教練及爆板教練 [打印本頁]

作者: 阿舜    時間: 2011-1-9 20:49     標題: 金牌教練及爆板教練

打完今次乒總男雙後, 論壇多左個爆板教練
而金牌教練就依然係金牌教練, 不過我食力唔夠, 擦唔靚個金牌
作者: 阿舜    時間: 2011-1-9 20:56

真係要多謝兩位好波教練, 兩個出前丁丁先可以殺到入去鴨月限定既男雙16強
多謝晒, 太陽同4哥
作者: borkee    時間: 2011-1-9 21:09

你哋今日斷板果位對手冇乜事吖?
作者: ycfu    時間: 2011-1-9 21:22

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-1-9 20:56 發表
真係要多謝兩位好波教練, 兩個出前丁丁先可以殺到入去鴨月限定既男雙16強
多謝晒, 太陽同4哥
2個丁丁只係假像,實力上應該係甲+丙。
作者: 阿舜    時間: 2011-1-9 21:27

引用:
原帖由 borkee 於 2011-1-9 21:09 發表
你哋今日斷板果位對手冇乜事吖?
因為乒總並無好似康體署咁請到救傷隊註場, 所以果位波友唯有暫時離開比賽場地包裹傷口, 過左半個鐘先可以返回場館...
希望佢可以早日康復

作者: 小閒    時間: 2011-1-9 22:07

太陽同46.2位都係好教練!

作者: Terence    時間: 2011-1-9 22:30

4個都咁好波
作者: 閃人    時間: 2011-1-9 22:54     標題: 回復 小閒 的帖子

我都想您做我教練.遲d,book大角咀場電您
作者: 小閒    時間: 2011-1-9 23:42

引用:
原帖由 閃人 於 2011-1-9 22:54 發表
我都想您做我教練.遲d,book大角咀場電您
好呀,你得閒就找我!仲有我5見左你電話,你得閒pm比我,多謝!

作者: 閃人    時間: 2011-1-9 23:53

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-9 11:42 PM 發表
好呀,你得閒就找我!仲有我5見左你電話,你得閒pm比我,多謝!
pm了,月尾26號啦 教番我兩堂,有我這個徒弟,一定會令您明震聲威
作者: 太陽之子    時間: 2011-1-10 01:18

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-1-9 20:49 發表
打完今次乒總男雙後, 論壇多左個爆板教練
而金牌教練就依然係金牌教練, 不過我食力唔夠, 擦唔靚個金牌
哈,其實我都係撞彩既啫,,,,,
今朝食左傷風藥收鼻水,有睡意但無時間休息,,,,,
都係你地好波先打到去呢個階段呢
作者: 阿舜    時間: 2011-1-10 01:43

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-10 01:18 發表

哈,其實我都係撞彩既啫,,,,,
今朝食左傷風藥收鼻水,有睡意但無時間休息,,,,,
都係你地好波先打到去呢個階段呢
如果唔係太陽叫左一次黃金暫停, 幫我地係輸緊4:7時反勝對手, 我地就會32強止步啦
如果我可以比再心機D, 就可以成為第一隊全由丁丁組成既男雙殺入全港8強啦

作者: 太陽之子    時間: 2011-1-10 01:49

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-1-10 01:43 發表

如果唔係太陽叫左一次黃金暫停, 幫我地係輸緊4:7時反勝對手, 我地就會32強止步啦
如果我可以比再心機D, 就可以成為第一隊全由丁丁組成既男雙殺入全港8強啦
哈,,,,所以咪撞彩囉
三次休息時間+兩次暫停時間,我係得O個一分鐘有D建設性

打到十六強都算係交到成績了....
如果入左八強,咁就要屈你請食大餐
作者: 阿舜    時間: 2011-1-10 01:53

果一分鐘已經夠晒啦, 貴精不貴多
只要有太陽, 下次一定都會咁好彩架啦
作者: 太陽之子    時間: 2011-1-10 01:58

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-1-10 01:53 發表
果一分鐘已經夠晒啦, 貴精不貴多
只要有太陽, 下次一定都會咁好彩架啦
哈,你贏左dicky我都未同你計數
不過你同健康真係幾合拍
作者: 阿舜    時間: 2011-1-10 02:01

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-10 01:58 發表

哈,你贏左dicky我都未同你計數
不過你同健康真係幾合拍
dicky佢地尋晚玩到咁夜, 都唔夠精神打波喎
同埋我地只係嬴3:2, 正常打其實輸左架啦
作者: 太陽之子    時間: 2011-1-10 02:07

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-1-10 02:01 發表

dicky佢地尋晚玩到咁夜, 都唔夠精神打波喎
同埋我地只係嬴3:2, 正常打其實輸左架啦
咁你地打到十六強,都係實至名歸
希望下次有機會幫你地繼續贏波

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0