標題: Ryu Seung Min vs Bastian Steger (Pro Tour Grand) [打印本頁]

作者: feideepking    時間: 2010-12-30 16:29     標題: Ryu Seung Min vs Bastian Steger (Pro Tour Grand)

[youtube]d78cx5Jvrqw[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=d78cx5Jvrqw

KAL Cup 2010 Pro Tour Grand Final - ITTF Pro Tour , Seoul, KOR, Dec 16 - Dec 19. Men's Singles Semifinal.
作者: sam1996921    時間: 2010-12-30 17:04

柳承敏好次無左反手甘既
作者: 乒乓人    時間: 2010-12-30 17:15

唔睇佢喇.. 咁渣,  球拍又貴.
學廠長打波仲好啦.!!!

作者: 乒乓在線    時間: 2010-12-30 17:24

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-12-30 17:15 發表
YOU ARE LAU醒
作者: 廠長    時間: 2010-12-30 17:27

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-12-30 17:15 發表
呢位先生好似整鬼我咁wor...
作者: 乒乓人    時間: 2010-12-30 17:28

引用:
原帖由 廠長 於 2010-12-30 17:27 發表
呢位先生好似整鬼我咁wor...
矛咁0既樹...哈哈.

我見解如下:
柳承敏 反手推擋無鬼用; 廠長 爆推鬼都擋唔到!
柳承敏 正手球球都弧圈; 廠長 一早就兜板拍落去啦!  仲拉弧圈..呵呵..

作者: Alex    時間: 2010-12-30 17:38

I like the slow motion near the end of the video.
作者: 廠長    時間: 2010-12-30 17:58

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-12-30 17:28 發表

矛咁0既樹...哈哈.

我見解如下:
柳承敏 反手推擋無鬼用; 廠長 爆推鬼都擋唔到!
柳承敏 正手球球都弧圈; 廠長 一早就兜板拍落去啦!  仲拉弧圈..呵呵..
咪玩啦!我打幾多板,你就防我幾多板!你先最恐怖呀!
作者: 快弧    時間: 2010-12-30 18:21

柳承敏真係渣左好多喎

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0