標題: 【意見信箱】可唔可以唔再出要回覆才可看內容的Post [打印本頁]

作者: garfieldjam    時間: 2010-11-20 22:54     標題: 【意見信箱】可唔可以唔再出要回覆才可看內容的Post

成日洗板,對其他post好唔公平,其他使用者又睇唔到update 嘅post!實在令人煩厭!
作者: chowmeiyung87    時間: 2010-11-20 23:30

Agree. Fully support what you suggest.
作者: 青見人    時間: 2010-11-20 23:33

同意,人哋睇完需要回覆自然會留言,太多無謂嘅回覆反而阻了想睇人哋回應嘅嘢!當然我知道冇免費午餐!但係我都希望兩者能得平衡!
作者: kei    時間: 2010-11-20 23:50

好久以前已提出過
mao同我講過, 在一些時候, 是有其重要作用
例如他要向乒超領隊發放一些資訊, 他想知道是否所有領隊都已看過, 才出此板斧
這方面, 我絕對同意, 是一個好方法

但......好些時候, 這個function被濫用了
是管理員撥亂反正的時候了
作者: sensorfai    時間: 2010-11-21 01:20

極之讚同
作者: 小閒    時間: 2010-11-21 01:42

同意!
作者: vr1717    時間: 2010-11-21 13:04

我十分同意呀 !!
作者: (=^x^=)    時間: 2010-11-21 21:24

先謝謝你們的意見, 我們聽到, 亦明白.
會注意及減少這類行為. 謝謝支持 !
作者: (=^x^=)    時間: 2010-11-21 21:25

引用:
原帖由 kei 於 2010-11-20 23:50 發表
好久以前已提出過
mao同我講過, 在一些時候, 是有其重要作用
例如他要向乒超領隊發放一些資訊, 他想知道是否所有領隊都已看過, 才出此板斧
這方面, 我絕對同意, 是一個好方法

但......好些時候, 這個function被 ...
Kei, 明白及謝謝你的宝貴意見. 這個功能還是會用, 但會注意怎樣用, 及限制使用人仕
作者: vickyw288    時間: 2010-11-21 23:00

仲有 睇YOUTUBE果D影片 呢個功能係唔係真係有用呢 搞到想同人地評論下段野都唔得
作者: Ricky~Moon    時間: 2010-11-21 23:30

要回應才可收看相信這是基於商業決定下才使用的
作者: (=^x^=)    時間: 2010-11-21 23:37

其實要回覆有另一個原因......不如大家唸下

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0