標題: 今日萬達一遊(無限驚喜) [打印本頁]

作者: jcclee    時間: 2010-10-15 20:04     標題: 今日萬達一遊(無限驚喜)

今日下午去了萬達, 完本諗住買塊紅色Tibhar VIP套膠來打反手(因為特價$180-實在太抵 !)
點知....................................俾我發現佢地有賣好多款式的 Stiga 套膠
最後買了2塊我心愛的 Carbo Sound(黑色) & Carbo MC(紅色) - 重點是 : 還有75折優惠 !
更加多謝 Wendy 即場替我貼上在我的新 Stiga 水晶板上, 剪埋, 仲幫我用機磨埋膠邊, Perfect Job !
真係手工一流 ! 令我十分滿意 !
作者: 閃人    時間: 2010-10-15 20:11

Carbo Sound 講多無謂,返工唔得閒都上去買
作者: feideepking    時間: 2010-10-15 21:52

恭喜樓主!
作者: jcclee    時間: 2010-10-15 23:21

引用:
原帖由 閃人 於 2010-10-15 20:11 發表
Carbo Sound 講多無謂,返工唔得閒都上去買
係呀 ! 得佢地有得賣, 快d上去(因為只剩餘3幾塊) ! 有75折後只是($1xx) !
作者: 閃人    時間: 2010-10-15 23:24

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-10-15 11:21 PM 發表

係呀 ! 得佢地有得賣, 快d上去(因為只剩餘3幾塊) ! 有75折後只是($1xx) !
好彩您講,想辦法開工偷雞去買,星期一放假可能沽清
作者: borkee    時間: 2010-10-16 00:00

引用:
原帖由 閃人 於 2010-10-15 23:24 發表

好彩您講,想辦法開工偷雞去買,星期一放假可能沽清
你可先打電話比Wendy 28937313 預留先吖嗎
作者: DAIMONZERO    時間: 2010-12-31 05:34

引用:
原帖由 jcclee 於 15/10/2010 20:04 發表
今日下午去了萬達, 完本諗住買塊紅色Tibhar VIP套膠來打反手(因為特價$180-實在太抵 !)
點知....................................俾我發現佢地有賣好多款式的 Stiga 套膠
最後買了2塊我心愛的 Carbo So ...
JCCLEE......聽你咁講...引誘到我又想去萬達買多塊新野.....今日買果塊TIMO BOLL ZLC 都未用熟......><
作者: DAIMONZERO    時間: 2011-1-7 03:18

早幾日終於有時間上去萬達參觀一下∼其間想睇波衫既時候∼WENDY更主動過黎介紹各款牌子∼
重幫我呢個近乎色盲既人配埋顏色(感激不盡∼)∼最後終於簡到兩套衫連褲∼重有75折^^
佢服務既效率同埋態度一流∼超讚!∼∼真係以為自己去左LEVIS PRO SHOP=0=
JCCLEE果然無介紹錯^^得閒再過去睇下野先^^
作者: 至高境界    時間: 2011-1-10 16:01

萬達真係俾到你”家”嘅感覺架
作者: 閃人    時間: 2011-1-10 16:08

一句:

萬達是我家,溫馨滿萬家

作者: 閃人    時間: 2011-1-10 16:29

今日萬達一遊(無限驚喜)

15年前同波友sunny一齊買第一塊Nittaku AVALOX P500(保全至今)
到現在2011年,驚喜無限次出現眼前

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0