標題: 點解 ? [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2010-8-14 23:48     標題: 點解 ?

看唔出 46 哥咁快要打先進
又看唔出原來 貓哥仲未有資格打先進

更看唔出 beckhamm 打橫板都咁勁
又看唔出點解 yatwai 會輸比46

仲有其實ycfu 無理甲輸比余x信ga. ycfu 貴為南區之王, 無理由輸
小閒點解會win 我偶像亞海 ga

但原來萬+良真的好好波, 真人仲好靚仔
點解 塵真宇 會在歌街出現, 莫非他都報了打先進

防守王點解今年唔打.....他打一定掃晒.
點解唔設教練席, 點解今晚無火又無花,

點解 ?
作者: 小閒    時間: 2010-8-15 00:18

貓哥何時做左問題少年呀! 低調d好喎!海哥讓我呀。

作者: ycfu    時間: 2010-8-15 00:23

20蚊有得同甲組打波,開心死了。
作者: (=^x^=)    時間: 2010-8-15 00:24

小閒一向咁好波, win 海有什麼出奇 .......
唔該下次 win埋....休風...
作者: 小閒    時間: 2010-8-15 00:35

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-8-15 00:24 發表
小閒一向咁好波, win 海有什麼出奇 .......
唔該下次 win埋....休風...
我都想呀!最好同4哥一齊進級爭入4強,

作者: 44_66    時間: 2010-8-15 11:59

作者: 小閒    時間: 2010-8-15 14:32

引用:
原帖由 44_66 於 2010-8-15 11:59 發表

吾該你加油
大家都要加油呀!
作者: 小閒    時間: 2010-8-15 14:55

引用:
原帖由 Ray 於 2010-8-14 23:48 發表
看唔出 46 哥咁快要打先進
又看唔出原來 貓哥仲未有資格打先進

更看唔出 beckhamm 打橫板都咁勁
又看唔出點解 yatwai 會輸比46

仲有其實ycfu 無理甲輸比余x信ga. ycfu 貴為南區之王, 無理由輸
小閒點解會wi ...
回應四:因46哥今非昔比囉
回應五:因y師父吾係南區之王,係鴨脷洲之虎
回應二:請大家留意混雙組! :www.lcsd.gov.hk/me/mastergame/b5/cresults_table_1.php

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0