標題: 危險人物 ~ 阿舜 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2010-7-29 13:19     標題: 危險人物 ~ 阿舜

阿舜的出現, 已暗地裏 ko 不少高手.....
論壇一個一個資深高手已比他 ko,
各位我們要齊心. 一齊合力對付 阿舜

具體計劃如下
1) 先 "meet" 左佢塊正貼
2) 然后倒火水落他塊板.
3) 跟住一把火燒左佢
4) 再去書局買番塊流星比人佢.

咁樣我地或者有机會同佢打成平手
作者: 小閒    時間: 2010-7-29 13:22

絕對支持....依啲衰野等我來做啦!
作者: 天樂    時間: 2010-7-29 13:24

亞舜真係衰在太靚仔喇~!@!
我都要燒佢塊膠先得~~
作者: 葉師傅    時間: 2010-7-29 13:24

相當有趣 !
作者: raymondsir    時間: 2010-7-29 13:25

SUPPORT......
作者: 阿舜    時間: 2010-7-29 13:34

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-29 13:19 發表

具體計劃如下
3) 跟住一把火燒左佢
4) 再去 ...
貓貓好好人喎, 留番塊正貼俾我, 只係倒火水燒左塊板, 咁我就可以用番塊舊032板, 流星就送俾論壇啦
作者: 葉師傅    時間: 2010-7-29 13:35

要不要懸紅通緝呀 !
作者: 葉師傅    時間: 2010-7-29 13:35

要不要懸紅通緝呀 ?
作者: 阿舜    時間: 2010-7-29 13:36

引用:
原帖由 天樂 於 2010-7-29 13:24 發表
我都要燒佢塊膠先得~~
壇草熱門話我靚仔, 講都無人信
手下留情, 只係燒塊板好啦
作者: (=^x^=)    時間: 2010-7-29 13:36

引用:
原帖由 天樂 於 2010-7-29 13:24 發表
我都要燒佢塊膠先得~~
嚴重同意. 唔該登佢將相出來.....貞分
作者: 小閒    時間: 2010-7-29 14:04

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-29 13:19 發表

具體計劃如下
3) 跟住一把火燒左佢
4) 再去 ...
請問邊位資深高手呀!
作者: ycfu    時間: 2010-7-29 15:20

我都好喜歡睇一面粒仔打死二面弧圈的。

[youtube]O_5zlEU_RtM[/youtube]
作者: kelvin    時間: 2010-7-29 20:42

倒d 漒水落佢塊粒仔到 o拿 溶佢
作者: 乒乓在線    時間: 2010-7-30 11:36

HAVE ANY PHOTO ABOUT HIM
作者: 太陽之子    時間: 2010-7-30 11:51

早知我昨晚燒左佢塊板啦
作者: Happy仔    時間: 2010-7-30 12:15

啊! 聽到你們對阿舜的評語, 他一定是一個超級高手, 又靚仔, 經過今晚的比賽,我可以很幸運能夠目睹他的真人的英姿!!! 很興奮! 更有可能有機會能與他過招學野.
Good! Good! Good!
作者: 阿舜    時間: 2010-7-30 12:38

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-7-30 12:15 發表
啊! 聽到你們對阿舜的評語, 他一定是一個超級高手, 又靚仔, 經過今晚的比賽,我可以很幸運能夠目睹他的真人的英姿!!! 很興奮! 更有可能有機會能與他過招學野.
Good! Good! Good!
論壇咁黑暗, 佢地講既野好多都信唔過架...
我只係丁丁一名, 唔係乜野高手, 又唔係乜野靚仔, 只係識得幾招負碌擦網神功撞彩嬴幾場
作者: Happy仔    時間: 2010-7-30 13:37

真的假不了 假的真不了!
看到你以往的比賽成績, 他們的說話可信性很高.
作者: 阿舜    時間: 2010-7-30 13:53

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-7-30 13:37 發表
真的假不了 假的真不了!
看到你以往的比賽成績, 他們的說話可信性很高.
你指既往績, 係指我係博一丁組盃一場波都嬴唔到? 定係離港之前兩場比賽都第一場波就輸山窿
咁既往績, 一睇就知好多丁丁都勁過我啊
作者: Happy仔    時間: 2010-7-30 15:13

以下是你以往的比賽成績:

黃大仙區乒乓球MD組賽果
冠軍: 阿舜
亞軍: BrianDD4 \, ?9 s: l& m: E$ n3 {6 P
季冠: Draw仔*
殿軍: 天樂
作者: 阿舜    時間: 2010-7-30 16:23

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-7-30 15:13 發表
以下是你以往的比賽成績:

黃大仙區乒乓球MD組賽果
冠軍: 阿舜
亞軍: BrianDD4 \, ?9 s: l& m: E$ n3 {6 P
季冠: Draw仔*
殿軍: 天樂
論壇好黑暗架, 呢個賽果可能係內定, 主辦單位可能內定要俾我優勢, 等Draw同李sir激戰完立即再同我比賽, 連半分鐘既休息時間都無, 咁邊個都累死啦.....
真係好黑架.... 眼睇既都未必為真.....
作者: Happy仔    時間: 2010-7-30 16:58

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-30 16:23 發表

論壇好黑暗架, 呢個賽果可能係內定, 主辦單位可能內定要俾我優勢, 等Draw同李sir激戰完立即再同我比賽, 連半分鐘既休息時間都無, 咁邊個都累死啦.....
真係好黑架.... 眼睇既都未必為真.....
啊......咁我今晚親身感受下,看看真與假.
作者: old-cake    時間: 2010-7-30 17:05

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-7-30 16:58 發表

啊......咁我今晚親身感受下,看看真與假.
Yes, it will be a good feeling(lost to a high hand). I do have that feeling three weeks before.  
作者: Happy仔    時間: 2010-7-30 17:15

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-7-30 17:05 發表

Yes, it will be a good feeling(lost to a high hand). I do have that feeling three weeks before.  
啊!就連餅哥也這樣說,就真是千真萬確了.
今晚你要手下留情啊!最少也要給我一,兩分,免我輸得這麼難看.
作者: 44_66    時間: 2010-7-31 02:16

作者: 44_66    時間: 2010-7-31 02:23

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0