標題: 2010 年全港公開乒乓球排名單打錦標賽 ( 已過數 ) ! [打印本頁]

作者: Simon-Lee    時間: 2010-6-1 23:26     標題: 2010 年全港公開乒乓球排名單打錦標賽 ( 已過數 ) !

31-05-2010( 已過數 )
作者: raymondsir    時間: 2010-6-1 23:27

me too....
作者: thynk    時間: 2010-6-1 23:40

add oil!
作者: thomastse813    時間: 2010-6-1 23:41

ME TOO!!!!
作者: thynk    時間: 2010-6-1 23:45     標題: 回復 5# 的帖子

why?
作者: 氣寒西北.    時間: 2010-6-2 10:02

作者: 小閒    時間: 2010-6-2 11:35

too.....
作者: (=^x^=)    時間: 2010-6-2 11:39

弓起.....弓起
作者: 瑤瑤    時間: 2010-6-2 12:07

好似話今年丁組有成 8百幾人打............
作者: 小閒    時間: 2010-6-2 12:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2010-6-2 12:07 發表
吾多啦..睇2000年..我打丁組成千人打 直頭打到手軟腳軟
作者: 阿舜    時間: 2010-6-2 12:17

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2010-6-2 12:07 發表
唔錯 第一次打丁丁, 愈多人愈好, 夠晒熱鬧~~~
作者: 聰聰    時間: 2010-6-12 23:28

我今日收到賽程表ar~ar~
作者: 大吉    時間: 2010-6-12 23:29

唔係14號咩?
作者: 聰聰    時間: 2010-6-12 23:33

14號係網上睇,我收到係信ar~ar~
作者: 聰聰    時間: 2010-6-12 23:37

(丁組)7月17日開始打啦 我7月24日打下午
作者: 阿舜    時間: 2010-6-12 23:47

我都收到信
7月31日打丁丁,  好彩既話要連打兩日
作者: 大吉    時間: 2010-6-12 23:55

點解我冇信既. .唔通我冇份
作者: 阿舜    時間: 2010-6-12 23:59

引用:
原帖由 大吉 於 2010-6-12 23:55 發表
點解我冇信既. .唔通我冇份
過左數未啊?
作者: 大吉    時間: 2010-6-13 00:00

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-6-12 23:59 發表

過左數未啊?
唔知呀
搵朋友幫我開check既,佢開左好多張呢d,我諗佢自己都唔知過左幾多
作者: jack    時間: 2010-6-13 00:02

我過左數, 但係無寄回郵信封, 上乒總網又好似未出賽程
作者: 聰聰    時間: 2010-6-13 00:11

引用:
原帖由 jack 於 2010-6-13 00:02 發表
我過左數, 但係無寄回郵信封, 上乒總網又好似未出賽程
你想知嗎?送個短消息給我講比你知(講真名)喎
作者: rosawyn    時間: 2010-6-13 00:11

星期一乒總網post出賽程表!
作者: sas    時間: 2010-6-13 09:58

聽閒最先會打甲組,最後先打丁組.丁組一打完初賽下一日就打複賽.
作者: 阿舜    時間: 2010-6-13 11:50

比賽日期同地點

男甲:
          6月27(日)          初賽至決賽                    灣仔港灣道體育館

男乙:
          7月17(六)          初賽至8強                     歌街乒乓球中心
          8月01(日)          8強至決賽                     歌街乒乓球中心

男丙:
          7月18(日)          初賽至8強                     歌街乒乓球中心
          8月01(日)          8強至決賽                     歌街乒乓球中心

男丁:
          7月17(六)          初賽至64強(A到D組)            歌街乒乓球中心
          7月18(日)          初賽至64強(E到M組)           歌街乒乓球中心
          7月24(六)          初賽至64強(N到DD組)        歌街乒乓球中心
          7月25(日)          初賽至64強(EE到ZZ組)       歌街乒乓球中心
          7月31(六)          初賽至64強(AAA到RRR組) 歌街乒乓球中心
          8月01(日)          64強至決賽                           歌街乒乓球中心

男戊:
          7月11(日)          初賽至決賽                  荔枝角公園體育館

女甲:
          6月27(日)          初賽至決賽                 港灣道體育館

女乙:
          6月27(日)          初賽至決賽                 港灣道體育館

女丙:
          7月10(六)          初賽至32強                 歌街乒乓球中心
          8月01(日)          8強至決賽                   歌街乒乓球中心
作者: 郭弱    時間: 2010-6-13 22:25

咁大鑊, 又係27日
作者: borkee    時間: 2010-6-13 22:40

引用:
原帖由 郭躍 於 2010-6-13 22:25 發表
咁大鑊, 又係27日
要學定分身術喇!
作者: bond    時間: 2010-6-13 22:41

今届都幾難打...
作者: 郭弱    時間: 2010-6-13 22:46

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-13 22:40 發表

要學定分身術喇!
波記, 我係依賀派忍者.
作者: borkee    時間: 2010-6-13 22:47

引用:
原帖由 郭躍 於 2010-6-13 22:46 發表

波記, 我係依賀派忍者.
今日恭喜妳喎!
作者: 郭弱    時間: 2010-6-14 07:31

還有我另一半 你老友防守王呀
作者: happypp123    時間: 2010-6-15 09:17

賽程出左,各組邊個有機會呀?
作者: happypp123    時間: 2010-6-15 09:18

乙組邊個有冠軍相???
作者: 無名小卒    時間: 2010-6-20 13:02

.......................

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0