標題: 【國慶盃】死亡之組 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-1 21:55     標題: 【國慶盃】死亡之組

俊一A,
( A7 x3 i: Y2 ~三十男 A7 D! Q5 w6 N4 i9 D9 L2 D
乒工廠 A
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-1 21:56

隊長球員球員球員球員
俊一球會 A梁俊豪嚴文焯賀方正顏嘉志梁灝程
乒工廠 A潘尚熙梁二仁馬嘉樂梁旭庭 
三十男 A黃瑞寧袁景倫雷家文古兆然 

作者: 太陽之子    時間: 2009-10-1 22:00

乒工同三十男,上風喎
作者: raymondsir    時間: 2009-10-1 22:03

實力不相伯仲
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-1 22:20

打過先知
作者: 野田妹    時間: 2009-10-1 22:50

呢d嘢講唔埋
作者: 將軍乒聯    時間: 2009-10-1 23:57

加油..三十....一定支持
作者: 乒之仁    時間: 2009-10-2 00:38

支持俊一A
作者: 防守王    時間: 2009-10-2 00:39

乜唔係星期六上晝十點半先至抽籤??!
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-2 00:41

你太耐無上網了. 請留意通告
作者: 防守王    時間: 2009-10-2 00:44

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-2 00:41 發表
$ Z$ ^% s6 s  T0 u( I; S( [$ J' |! ~你太耐無上網了. 請留意通告
6 g( Q! M2 Y* M9 A/ ?- }

9 R' {: o8 u% D1 G+ b( z我都無打,所以無睇. 只係王子星期二晚同我講, 話十點半抽籤o者!!  R3 G$ Y2 R3 v& C
. e0 B- y4 S9 ~+ r" H; Y  {
不過抽唔抽都一樣. 打完快快手打邊爐算啦.
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-2 00:49

你地咁的陣容, 想早走都幾難. 我私下買左獨嬴 三十男A, 加 Place 三十男 B
作者: 防守王    時間: 2009-10-2 00:51     標題: 回復 12# 的帖子

都係一場波o者. 個個都有機會贏
作者: alexlaw    時間: 2009-10-2 01:00

好睇啦呢次...
作者: 將軍乒聯    時間: 2009-10-2 01:02

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-2 00:49 發表
  Z- B+ @8 m7 `& y你地咁的陣容, 想早走都幾難. 我私下買左獨嬴 三十男A, 加 Place 三十男 B
& N, t/ H4 W9 j- f
其實好悶.........
作者: 威利多    時間: 2009-10-2 01:03

我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-2 01:27

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表
6 m1 F% p" n' t7 n9 q! v我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
% `( J, M5 p9 B0 B: Z手感王嚴、顏 vs 手感王仁、馬......一定好好睇
作者: ngankc    時間: 2009-10-2 06:47

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表 6 J# \$ S0 S2 O9 x
我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
$ I+ K  H8 |  w5 c. e

/ l0 N, N5 V& W  F* A- C我邊勿有手感呀  哥哥$ k( D- C" R, f
你唔好蝦細路wo  xdd
作者: brian1115    時間: 2009-10-2 14:16

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表
0 c! Y, x& L& x7 R, K我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
: j9 a( w3 B2 L0 t0 l* p程兄比人遺忘左....佢有無得出呢?
作者: money    時間: 2009-10-2 15:03

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-2 01:27 發表 9 |  V7 O) p- z+ Q/ y0 k; ?) p

[2 q! o1 a4 P9 Z" d手感王嚴、顏 vs 手感王仁、馬......一定好好睇
% h7 G5 z; {# _8 `8 K
=o=

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0