標題: 咁大個人先黎考章?? [打印本頁]

作者: joel_25    時間: 2009-5-29 02:01     標題: 咁大個人先黎考章??

我知道考章就冇限幾多歲既,
不過有冇大人去考嫁?

搵返張証書寫住2001年, 依家先繼續考.. 真係有D慚愧
我唔想去到個日,全部都係細我好多既小小小朋友呢
作者: 太陽之子    時間: 2009-5-29 02:02

唔會既...都有大人考呢...你考咩章呢?
其實唔緊要la.....當係另一種挑戰la...
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 02:07

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 02:02 發表
唔會既...都有大人考呢...你考咩章呢?
其實唔緊要la.....當係另一種挑戰la...
銀章, 我唔係話驚.. 只係覺得到時會好尷尬
D小小小朋友都打得好過自己咁多..
作者: 太陽之子    時間: 2009-5-29 02:09

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-29 02:07 發表

銀章, 我唔係話驚.. 只係覺得到時會好尷尬
D小小小朋友都打得好過自己咁多..
專心d考就冇問題了.....銀章..應該都係考十分鐘左右啫
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 02:19

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 02:09 發表
專心d考就冇問題了.....銀章..應該都係考十分鐘左右啫liness" />liness" />
最好笑既係.. 耐到我連自己有冇考過我都唔記得...
搵返張証書.. ''E.. 係WOR, 真係有BOR''
所以更何況考幾耐同考乜野
作者: 太陽之子    時間: 2009-5-29 02:20

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-29 02:19 發表

最好笑既係.. 耐到我連自己有冇考過我都唔記得...
搵返張証書.. ''E.. 係WOR, 真係有BOR''
所以更何況考幾耐同考乜野
咁妳要加油了
作者: 牙龜    時間: 2009-5-29 02:21

不用怕唔尷尬的..緊張到連隔離係邊個都唔知道^^"
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 02:26

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 02:20 發表
咁妳要加油了
多謝
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 02:27

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-5-29 02:21 發表
不用怕唔尷尬的..緊張到連隔離係邊個都唔知道^^"
咁又係WOR, 我不嬲都係緊張大師黎
牙龜你又會唔會考? 定係你已經考哂啦??
作者: 球痴    時間: 2009-5-29 02:35

我而家都有考章,驚就兩份!
作者: 牙龜    時間: 2009-5-29 02:39

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-29 02:27 發表

咁又係WOR, 我不嬲都係緊張大師黎
牙龜你又會唔會考? 定係你已經考哂啦??
我考到金章就冇再考落去lu..因為我覺得自已唔可以再一tick過=P
作者: 雲霧    時間: 2009-5-29 02:53

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-5-29 02:39 發表

我考到金章就冇再考落去lu..因為我覺得自已唔可以再一tick過=P
我都覺得金章同白金之間既難度差好遠。
作者: 太陽之子    時間: 2009-5-29 02:56

引用:
原帖由 雲霧 於 2009-5-29 02:53 發表

我都覺得金章同白金之間既難度差好遠。
白金章難好多
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 03:05

引用:
原帖由 球痴 於 2009-5-29 02:35 發表
我而家都有考章,驚就兩份!
咁就好啦.. 你考咩呀? 我考銀章呀
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 03:06

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-5-29 02:53 發表
有大人考咖,唔洗驚^^
報左未呀?  6月21 / 28考啦wo
咁都好D.. 我諗有1,2個我已經放心好多..
梗係報左.. 28號考

嘉靜你咁勁, 唔洗考都得啦..
作者: 雲霧    時間: 2009-5-29 03:07

嘉靜,通下水白金筆試出咩題好喎
我唔想考兩次呀
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 03:10

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-5-29 02:39 發表

金章之後個D...
我都係考好呢個先啦
作者: 牙龜    時間: 2009-5-29 03:24

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-29 03:10 發表

金章之後個D...
我都係考好呢個先啦 liness" />
加油* .\/.!
作者: Polyman    時間: 2009-5-29 06:16

考試係自己的事,何必擔憂,又唔係甚麼醜事,我見過70歲亞婆都有去考, 並且PASS.
作者: raymondsir    時間: 2009-5-29 06:26

take it easy la...

在我眼中, 你都係小妹妹o者...................
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 06:55

引用:
原帖由 Polyman 於 2009-5-29 06:16 發表
考試係自己的事,何必擔憂,又唔係甚麼醜事,我見過70歲亞婆都有去考, 並且PASS.
真的嗎?? anyway 多謝你 =]
作者: joel_25    時間: 2009-5-29 06:57

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-29 06:26 發表
take it easy la...

在我眼中, 你都係小妹妹o者...................
小妹妹.. 哈哈.. 依家大家知哩民sir幾老啦!!!
我係處於大又唔算大, 細又唔係細GE年齡囉
作者: hkcuber    時間: 2009-5-29 08:59

No worry la!
I think I will take the exam with my son, when he is ready!
I always tell my son, exam is for you to tell what you know and what you don't.
So that you can improve on what you don't!
No need to prove it for other, so no need to care about how old you take it and how young are the other kids taking it la!

作者: ninthuncle    時間: 2009-5-29 10:02

me also 考銀章, 21/6  
作者: raymondsir    時間: 2009-5-31 21:03

Add oil la................不用想太多!!!
作者: jack    時間: 2009-5-31 21:05

一年考幾多次架?
作者: vickyw288    時間: 2009-5-31 21:22

本人覺得考章無咩用 我覺得你係大型比賽win到就有用

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0