標題: 【乒工廠】給今天參與偉裕杯的廠友 [打印本頁]

作者: 廠長    時間: 2009-5-11 01:07     標題: 【乒工廠】給今天參與偉裕杯的廠友

james:發揮應有水平!! 仍然係我地ace!!!

oldcake : 力抗朱x宇 11:9, 11:7, 11:9,需敗尤榮,亦發現新的雙打組合,得益不少!!!

44 66 : 帶病上陣,出盡全力,場場發揮應有水平!!!!精神可嘉!!

粒仔輝 : 爆了某乙組球員,成為出線間接功臣,鬥心無限,係我地全日MVP....!!!

聰聰 : 未能讓你打單打賽事,十分抱歉,但令我發現你雙打同樣利害,將來我有更多選擇!! 比心機呀!!

kin : 我對不起你! 令你未能出席比賽,我真的十萬個對不起,但你未抱怨一句,亦留低支持隊友,實在難能可貴!!!

我地八強止步,但沿用乒工廠的班低,已令我感覺自豪,亦證明我眼光冇錯,大家都係有實力的! 是嗎????????
作者: HK-KC    時間: 2009-5-11 01:58

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-11 01:07 發表

oldcake : 力抗朱x宇 11:9, 11:7, 11:9,需敗尤榮,亦發現新的雙打組合,得益不少!!!

44 66 : 帶病上陣,出盡全力,場場發揮應有水平!!!!精神可嘉!!

粒仔輝 ...
多謝各位乒工廠友好的參與,在今日創造了很多精彩的賽事,希望不久可以再交流一番,thx
作者: ngankc    時間: 2009-5-11 06:26

朱曉宇???????
作者: logtincom    時間: 2009-5-11 07:01

最後有無名次?
作者: 粒仔輝    時間: 2009-5-11 09:54

自己打得几開心,但發揮一般,相信系對外比賽打得少.另外,今日隊友都發揮得好好.
作者: 44_66    時間: 2009-5-11 10:08

作者: eric985281    時間: 2009-5-11 10:29

弓起弓起呢......最緊要係玩得開心!
廠長要請食飯啊?咁就要大搞啦~~~~
作者: (=^x^=)    時間: 2009-5-11 10:30

炸聞 KC 狀態大勇...KO 乒工廠第一猛將.....此話當真
作者: 44_66    時間: 2009-5-11 11:14

作者: HK-KC    時間: 2009-5-11 12:31

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 11:14 發表

大賽贏猛將 , 冇野好講啦 .. kc 又要請食飯
講真,都是僥倖而已,而且同brother佢太好朋友,兼太熟大家波,下次要贏也很難呢

但當時整體比賽氣氛都是一流,而46在雙打時也很集中和緊張,完全體現出團體和運動精神
作者: 44_66    時間: 2009-5-11 12:34

作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-5-11 12:53

加油呀~  各位廠友...支持你地呀~~~
下次要努力努力....
作者: (=^x^=)    時間: 2009-5-11 12:54

乒工廠輸的原因

1) 廠長沒有打
2) wayne ka lun 也沒有打
3) 44_66 沒有打單打
作者: 廠長    時間: 2009-5-11 12:56

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 12:54 發表
乒工廠輸的原因

1) 廠長沒有打
仲有一個原因,冇請衰貓坐鎮
作者: garfieldjam    時間: 2009-5-11 13:04

仲有冇左廠長的小花打氣
作者: 廠長    時間: 2009-5-11 13:06

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-11 13:04 發表
仲有冇左廠長的小花打氣
小花???
作者: garfieldjam    時間: 2009-5-11 13:09

old cake同粒仔輝真係好勁,偶像James同4466亦合作無間,又係互靚仔組合,冇外援的乒工廠值得驕傲!恭喜廠長的努力的成果!
作者: 廠長    時間: 2009-5-11 13:38

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-11 13:09 發表
old cake同粒仔輝真係好勁,偶像James同4466亦合作無間,又係互靚仔組合,冇外援的乒工廠值得驕傲!恭喜廠長的努力的成果!
呢d係大家圑結的力量!!
作者: 聰聰    時間: 2009-5-11 16:43

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-11 01:07 發表

粒仔輝 ...
多謝! 廠長比個機會我可以同廠友"共同進退",我是第一次同球會打的賽事,oldcake叔叔,james哥哥,粒仔輝哥哥,4466哥哥,kin哥哥,我可以同你們一齊打比賽十分高興和榮幸,同時我和oldcake叔叔,,粒仔輝哥哥,4466哥哥,我們是第一次夾雙打的,又從未夾過可以有錦好水準,已經好好!我原來都好喜歡夾雙打ar~ar~希望我可以下次再有機會啦~ar~ar~
作者: 廠長    時間: 2009-5-11 16:46

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-11 16:43 發表

多謝! 廠長比個機會我可以同廠友"共同進退",我是第一次同球會打的賽事,oldcake叔叔,james哥哥,粒仔輝哥哥,4466哥哥,kin哥哥,我可以同你們一齊打比賽十分高興和榮幸,同時我和oldcake叔叔,,粒仔輝哥哥,44 ...
放心啦!! 將來你地成班後生仔大把機會ga!!
作者: 粒仔輝    時間: 2009-5-11 18:01

聰聰,好謙呀
作者: 粒仔輝    時間: 2009-5-11 18:03

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 12:54 發表
乒工廠輸的原因

1) 廠長沒有打
如果以上原因都可實現,乒工廠可以攞冠軍
作者: 粒仔輝    時間: 2009-5-11 18:05

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-11 13:09 發表
加菲,我有留意你比賽,打得不錯.
作者: jackho813    時間: 2009-5-11 18:05

弓起弓起
作者: 44_66    時間: 2009-5-11 18:44

作者: 44_66    時間: 2009-5-11 18:53

作者: 聰聰    時間: 2009-5-11 20:48

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 18:53 發表

下次我地再夾傷打 , 然後下年打學界傷打
好呀! 下次我地再夾雙打! 下年可以打學界雙打ar~ar~
作者: old-cake    時間: 2009-5-12 01:05

其實昨天我打了三單一雙,最滿意的一場係同聰聰夾的雙打,大家之前都無夾過,打雙打的時侯都講吾够三句,大家都係隨心意去打,估吾到有好多波都打到,大部份都係進改得分,吾通真係咁夾?下次搵幾會再試下,
今次多得廠表俾機會我試左兩件咁正的甲組,我的死穴出晒來,真係要諗下...
廠長要俾D指引我好喎,
作者: 廠長    時間: 2009-5-12 01:07

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-5-12 01:05 發表
其實昨天我打了三單一雙,最滿意的一場係同聰聰夾的雙打,大家之前都無夾過,打雙打的時侯都講吾够三句,大家都係隨心意去打,估吾到有好多波都打到,大部份都係進改得分,吾通真係咁夾?下次搵幾會再試下,
今次多得廠 ...
ck.....不如你先比d指引我點輸少d比你la...
作者: brian1115    時間: 2009-5-12 20:35

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-5-12 01:05 發表
今次多得廠 ...
心有0犀??
作者: 聰聰    時間: 2009-5-12 23:24

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-5-12 20:35 發表

心有0犀??
我都有同你"心有靈犀"打雙打 ar~ar~
作者: 聰聰    時間: 2009-5-12 23:28

引用:
今次多得廠 ...
ck叔叔~ 我都覺得同叔叔你夾雙打真係好夾~ 下次搵幾會再夾下ar~ar~
作者: 廠長    時間: 2009-5-13 01:14

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-12 23:28 發表
ck叔叔~ 我都覺得同叔叔你夾雙打真係好夾~ 下次搵幾會再夾下ar~ar~
希望有更多新組合出現!!
作者: 亞俊    時間: 2009-5-13 02:54

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 12:34 發表

不材已經 盡哂力 .. 亦好 享受 同 kc 哥打波 liness" />  ... 謝謝你地搞左個高質數既比賽 liness" />
仲未好返ger?
病都打,真是精神可+
作者: 44_66    時間: 2009-5-13 09:56

作者: off+    時間: 2009-5-13 10:10

sorry! 打擾你地,請問邊到有賽果睇?
作者: 44_66    時間: 2009-5-13 10:18

作者: 聰聰    時間: 2009-5-13 22:46

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-13 09:56 發表

就死得 , 做定白金 隱陣 d
4哥! 你死佐 出年點可以同我學界夾雙打呢??????
作者: 聰聰    時間: 2009-5-13 23:30

廠長!  請問有無打"偉裕杯"我們大家一齊影的相片睇! 我好想睇到ar~ar~ 請放上來! ThankYou!
作者: brian1115    時間: 2009-5-14 18:12

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-13 22:46 發表
4哥! 你死佐 出年點可以同我學界夾雙打呢??????
係6爺~
作者: 廠長    時間: 2009-5-14 18:27

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-13 23:30 發表
廠長!liness" />  請問有無打"偉裕杯"我們大家一齊影的相片睇! 我好想睇到ar~ar~ 請放上來! ThankYou!
我呢兩日會搞掂!! 放心啦!!
作者: HK-KC    時間: 2009-5-14 19:33

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-14 18:27 發表

我呢兩日會搞掂!! 放心啦!!
呵呵,小弟都想睇呢
作者: 聰聰    時間: 2009-5-14 23:30

引用:

我呢兩日會搞掂!! 放心啦!!liness" />
Ye! Ye! 廠長萬歲ar~ar~
作者: james007    時間: 2009-5-17 12:30

Captain, at least we lost fair and square....haha.....no one complained about us doing something unsportsmanlike......
作者: 聰聰    時間: 2009-5-18 22:29

引用:

我呢兩日會搞掂!! 放心啦!!liness" />
無得睇! 無得睇!
作者: HK-KC    時間: 2009-5-19 00:57

引用:
今次多得廠 ...
你地個雙打真係打得好好,我都有睇到

如果第一次夾雙打,打到這種水平,是十分利害呢,加油

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0