標題: 【深圳練波團】3月14日 深圳實利和 [打印本頁]

作者: Terence    時間: 2009-3-8 00:34     標題: 【深圳練波團】3月14日 深圳實利和

日期 : 三月十四日(星期六) 下午四時
球館 : 深圳市實利和 ( 振華路真功夫入)
費用 : 自付
教練 : 已預約
活動 : 4-6pm     與教練練球
           6-8pm     晚膳 (小肥羊 )
           8-10pm   甲C聯賽
肥羊 :
1. piccolo  (鄧x)
2. alvin    (劉x)
3. Kwokwy  (姚x, Chiu xx, xxx)
4. Old Cake (姚x, Chiu xx, xxx)
6. Top Gun (姚x, Chiu xx, xxx)

13. 日本叔叔 (姚x, Chiu xx, xxx)
14. 日本嬸嬸 (再安排)
7. Jack (譚x偉, 付xx, 劉興x, Dragon )
8. Jasonkywong (譚x偉, 付xx, 劉興x, Dragon )
9. jack's friend (譚x偉, 付xx, 劉興x, Dragon )
10. 凝聚 (譚x偉, 付xx, 劉興x, Dragon )
11. vr1717
(譚x偉, 付xx, 劉興x, Dragon )
12. Bing ( Chan xx)
5. Nelson   (王x鋒)

以上教練已編定, 直板組 4人/3教練, 橫板組 5人/4教練. 其他為單對單練習.
已訂小肥羊貴賓房, 請各肥羊準時到達球館, 遲到者亦須分擔費用.
作者: Terence    時間: 2009-3-8 22:47

Push.
預告 ; 3月21日由於Myron要打青少年複賽. 當日深圳團被逼取消

作者: jasonkywong    時間: 2009-3-8 23:13

係唔係要乒工會員先報得名,因為我聽top gun兄提過14號會去實利和練波.
p.s.我差唔多黎乒工玩左一個月ga la.
作者: Terence    時間: 2009-3-8 23:17

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-8 23:13 發表
係唔係要乒工會員先報得名,因為我聽top gun兄提過14號會去實利和練波.
p.s.我差唔多黎乒工玩左一個月ga la.
緊係唔使la. 我地係肥羊之友會. 只要你鍾意食野, 打波, 吹下水, 無任歡迎
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-8 23:19

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:17 發表

緊係唔使la. 我地係肥羊之友會. 只要你鍾意食野, 打波, 吹下水, 無任歡迎
我想報名ar,得唔得,有無橫板教練好介紹???
作者: Terence    時間: 2009-3-8 23:24

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-8 23:19 發表

可以, 請pm留電.
你想自己打兩小時? 定share打呢?
作者: kwokwy    時間: 2009-3-8 23:26

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 22:47 發表
Push.
預告 ; 3月21日由於Myron要打青少年複賽. 當日深圳團被逼取消
正好我都唔喺香港,無損失
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-8 23:30

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:24 發表

可以, 請pm留電.
我無所謂,我平時操慣4個鐘.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-8 23:38

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:24 發表

可以, 請pm留電.
如果有ge可以自已打兩個鐘就會好d,請代為安排.
作者: Terence    時間: 2009-3-8 23:39

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-8 23:30 發表

我無所謂,我平時操慣4個鐘.
咁勁  咁你一個人打兩個鐘啦! 食完飯想再打, 定打甲C比賽呢?
作者: Terence    時間: 2009-3-8 23:41

意見收集 :
食唔食全隻小肥羊, 要早一日預訂. 請投票
作者: kwokwy    時間: 2009-3-8 23:44

8個大人應該可以ko一隻小肥羊啩。
無人甩底嘅前提下,我贊成食。
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-8 23:44

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:39 發表

咁勁  咁你一個人打兩個鐘啦! 食完飯想再打, 定打甲C比賽呢?
乜o野係甲c比賽??可唔可以講解下??
作者: jack    時間: 2009-3-8 23:48

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-8 23:44 發表

乜o野係甲c比賽??可唔可以講解下??
好似係深圳一些乒乓球館聯合一起搞既月賽, 最低級為甲C, 跟住甲B, 最高係甲A
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-8 23:50

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-8 23:48 發表

好似係深圳一些乒乓球館聯合一起搞既月賽, 最低級為甲C, 跟住甲B, 最高係甲A
Thx!   我想試下打甲C.
作者: Terence    時間: 2009-3-8 23:53

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-8 23:44 發表
8個大人, 2個小朋友, 不過呢兩個小朋友分分鐘食得多過你.
作者: old-cake    時間: 2009-3-9 00:02

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:41 發表
意見收集 :
食唔食全隻小肥羊, 要早一日預訂. 請投票
食食食......................
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 00:04

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:53 發表

8個大人, 2個小朋友, 不過呢兩個小朋友分分鐘食得多過你.
有我呢個大食jack嚮度,ko一隻小肥羊都唔駛擔心有問題.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 00:06

諾諾, 今次黎唔黎呀   
有全羊食喎
作者: nicholas    時間: 2009-3-9 00:06

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-8 23:19 發表

劉偉、付維璐也不錯。
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 00:12

引用:
原帖由 nicholas 於 2009-3-9 00:06 發表

劉偉、付維璐也不錯。
劉偉係唔係被Alvin book左?? 姐係alvin個名隔離o個個劉X???
作者: Terence    時間: 2009-3-9 00:14

有幾個都唔錯桀. 付xx應該唔得la. 明天幫你約下
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 00:18

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 00:14 發表
有幾個都唔錯桀. 付xx應該唔得la. 明天幫你約下
唔該先.
作者: Nelson    時間: 2009-3-9 00:26

我們差不多包曬所有好教練。。
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 00:30

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 00:26 發表
我們差不多包曬所有好教練。。
如果係紅雙喜ge話我就知邊幾個好,但係實利和就............一個都唔識.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 00:32

jason, 由於你自已打2個鐘, 同埋對教練都有要求, 所以請你自行約教練, 謝謝.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 00:33

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 00:30 發表

如果係紅雙喜ge話我就知邊幾個好,但係實利和就............一個都唔識.
咁你可以叫個邊D教練過黎
作者: jack    時間: 2009-3-9 00:34

Terence, 我有個 FRIEND 又話會黎, 不如我同佢二個人 SHARE 一個教練呀, 佢腳痛, 我手痛, 夜晚又仲要打, 要留返少少力. 佢剛直轉橫, 可唔可以代安排一個橫板教練 ? THANKS
作者: Terence    時間: 2009-3-9 00:36

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-9 00:34 發表
Terence, 我有個 FRIEND 又話會黎, 不如我同佢二個人 SHARE 一個教練呀, 佢腳痛, 我手痛, 夜晚又仲要打, 要留返少少力. 佢剛直轉橫, 可唔可以代安排一個橫板教練 ? THANKS
OK.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 00:38

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 00:33 發表

咁你可以叫個邊D教練過黎
其實我想學d新o野,因為我有一個毛病係跟死一個教練,學ge o野好有限.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 00:40

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 00:38 發表

其實我想學d新o野,因為我有一個毛病係跟死一個教練,學ge o野好有限.
咁最好share教練, 4人/3教練, 可能會好D.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 00:40

引用:
順便幫我安排埋丫,唔該.share 黎練都制.
作者: 子健    時間: 2009-3-9 02:43

JASON你都係上紅雙喜GA...我都係...你搵開邊個GA???
作者: bing    時間: 2009-3-9 11:26

Terence, 你會唔會打開電話上去,我想約陳XX, 4 - 6 p.m. 謝謝! 晚上開打甲C。
作者: bing    時間: 2009-3-9 11:31

引用:
原帖由 kwokwy 於 8/3/2009 23:44 發表
食左隻羊,吾使做肥羊!不過會飽到唔識打
作者: Terence    時間: 2009-3-9 13:59

引用:
原帖由 bing 於 2009-3-9 11:26 發表
Terence, 你會唔會打開電話上去,我想約陳XX, 4 - 6 p.m. 謝謝! 晚上開打甲C。
Bing Gor , I have booked Chan xx for you already la
Myron will play with me at 1:30pm.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 15:33

引用:
原帖由 子健 於 2009-3-9 02:43 發表
JASON你都係上紅雙喜GA...我都係...你搵開邊個GA???
我搵開劉興後.重同佢幾熟下ga.
劉凱,劉粵,同李雪濤都幾勁,有心機教.

作者: jasonkywong    時間: 2009-3-9 15:39

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 15:33 發表

我搵開劉興後.重同佢幾熟下ga.
劉凱,劉粵,同李雪濤都幾勁,有心機教.
想練對付邪膠就搵劉興後,佢以前都係打怪膠ge怪球手.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 16:33

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 15:39 發表

想練對付邪膠就搵劉興後,佢以前都係打怪膠ge怪球手.
橫板定直板呢? 生膠 or 長膠?
有機會搵佢試試
作者: Terence    時間: 2009-3-9 16:34

引用:
巳訂, 可與jason 共share 2個橫板教練
作者: bing    時間: 2009-3-9 16:39

引用:
原帖由 Terence 於 9/3/2009 13:59 發表

Bing Gor , I have booked Chan xx for you already la
Myron will play with me at 1:30pm.
Many Thanks Terence!
作者: Terence    時間: 2009-3-9 16:43

引用:
原帖由 bing 於 2009-3-9 16:39 發表

Many Thanks Terence!
Jasonkywong可能會約埋你同gun gor一齊去, 麻煩你帶一帶佢.
作者: bing    時間: 2009-3-9 16:48

引用:
原帖由 Terence 於 9/3/2009 16:43 發表

Jasonkywong可能會約埋你同gun gor一齊去, 麻煩你帶一帶佢.
No problem la. Just call me.
作者: kwokwy    時間: 2009-3-9 16:48

盡地一煲,玩埋今次可能要停幾個星期
作者: Terence    時間: 2009-3-9 17:00

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-9 16:48 發表
盡地一煲,玩埋今次可能要停幾個星期
唔會既. 到時你又會心思思呢
作者: kwokwy    時間: 2009-3-9 17:03

唔係我唔想去玩,而係唔知做乜鬼好似連續兩三個星期六都有啲大件嘢要處理。
打波 + 美食 + 吹水,試問有邊個唔鐘意
作者: Terence    時間: 2009-3-9 18:16

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-9 17:03 發表
唔係我唔想去玩,而係唔知做乜鬼好似連續兩三個星期六都有啲大件嘢要處理。
打波 + 美食 + 吹水,試問有邊個唔鐘意
其實我呢排都俾的大projects...... , 總之係忙到抽筋... 所以星期六都係揾個藉口去鬆弛一下炸.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 18:21

有冇bros知凝聚今個星期會唔會黎呢?
作者: 凝聚    時間: 2009-3-9 20:10

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 18:21 發表
有冇bros知凝聚今個星期會唔會黎呢?
我黎join....上次一玩實在太爽了...香港找不到的樂趣真係...多謝你~~
作者: Terence    時間: 2009-3-9 22:54

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-9 20:10 發表
我黎join....上次一玩實在太爽了...香港找不到的樂趣真係...多謝你~~
OK. 預埋你. 今次你可以同oldcake一齊黎喎
仲有今次會食烤全羊 + 午餐肉火煱
作者: Nelson    時間: 2009-3-9 23:09

仲差一个就有一打。。。
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:13

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 23:09 發表
仲差一个就有一打。。。
再多的都唔知揾邊個教練la.
今次目的, 烤全羊 + 痳辣午餐肉火煱 + 上甲B
肥羊之友sure win
作者: kwokwy    時間: 2009-3-9 23:23

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 18:16 發表

其實我呢排都俾的大projects...... , 總之係忙到抽筋... 所以星期六都係揾個藉口去鬆弛一下炸.
係呀,做死都要搵啲時間鬆下啦。我之後3月尾個女A-Level開波,我都可能要多啲時間留响屋企支持佢。
不過另一個可能性就係佢會叫我唔好留响屋企阻住佢溫書,到時就可以繼續深圳練波團。
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:30

又係24孝老豆
今日達唔達到目的
作者: kwokwy    時間: 2009-3-9 23:31

唔得,只得第二,唔三唔一。最後輸俾粒仔輝
作者: vr1717    時間: 2009-3-9 23:36

我要做第 12 隻 ~我又join~
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:37

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-9 23:31 發表
唔得,只得第二,唔三唔一。最後輸俾粒仔輝
粒仔輝 不過攞第二都好勁la.
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:38

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-3-9 23:36 發表
我要做第 12 隻 ~我又join~
haha, 又一隻肥羊. 歡迎
作者: jack    時間: 2009-3-9 23:39

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:38 發表

haha, 又一隻肥羊. 歡迎
岩岩一圍~~Myron 黎唔黎食呀?
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:41

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-9 23:39 發表

岩岩一圍~~Myron 黎唔黎食呀?
Total 14ppls now.
myron流哂口水la. 今次佢要食隻大羊脾補番數
作者: jack    時間: 2009-3-9 23:46

全羊包唔包內臟, 面肉 ... 等等既?
作者: vr1717    時間: 2009-3-9 23:48

順帶一問~ 我o個日 要番半day 大約 點幾 兩點走 (公司在荃灣)
有冇荃灣 羊巴打 同我呢隻迷途小羔羊一齊去呢?
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:52

試下同凝聚, oldcake一齊搭直巴去皇崗(綠楊新村樓下), 再打的. 記得叫振華路同燕南路口落車
作者: Nelson    時間: 2009-3-9 23:54

唉..甲c+小肥羊定乒超聯好???Brother... any comment
作者: jack    時間: 2009-3-9 23:54

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:52 發表
試下同凝聚, oldcake一齊搭直巴去皇崗(綠楊新村樓下), 再打的. 記得叫振華路同燕南路口落車
你話振華路小肥羊落都得
作者: Terence    時間: 2009-3-9 23:56

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 23:54 發表
唉..甲c+小肥羊定乒超聯好???Brother... any comment
唔駛諗la. 緊係肥羊la. 今次之後, 有排都冇得食
作者: kwokwy    時間: 2009-3-9 23:57

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 23:54 發表
你呢個問題叫人哋响論壇答你都有啲難度呀。自己jar主意啦
作者: kwokwy    時間: 2009-3-9 23:59

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:56 發表

唔駛諗la. 緊係肥羊la. 今次之後, 有排都冇得食
嗯,以烤全羊為第一波深圳練波團畫上完美句號,正
停一陣子再籌造第二波
作者: old-cake    時間: 2009-3-10 00:00

如果有brother想係荃湾出發一齊去,可以pm我.應該會係荃湾mtr附近坐直通巴士.我諗著兩点出發,先去華強北路賽格買D野,然後先上實利和
作者: jack    時間: 2009-3-10 00:00

引用:
你鍾意食全羊定食飯盒, 自己諗諗 ~~
作者: jack    時間: 2009-3-10 00:02

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 00:00 發表
如果有brother想係荃湾出發一齊去,可以pm我.應該會係荃湾mtr附近坐直通巴士.我諗著兩点出發,先去華強北路賽格買D野,然後先上實利和
我前次就係坐 9 號巴士去到賽格附近, 再行路過去實利和 (行十分鐘度)
作者: vr1717    時間: 2009-3-10 00:13

old cake ~ 已pm 你~ tks!
作者: kwokwy    時間: 2009-3-10 00:16

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 00:00 發表

你鍾意食全羊定食飯盒, 自己諗諗 ~~
今次烤全羊,想唔豪飲都唔得,之後又要打醉波。
作者: Terence    時間: 2009-3-10 00:21

引用:
如果你黎唔到. 早的通知. 我地用埋你個教練, 再食埋你隻肥羊
作者: jack    時間: 2009-3-10 00:24

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 00:21 發表

如果你黎唔到. 早的通知. 我地用埋你個教練, 再食埋你隻肥羊
隻羊幾錢呀? 每人 100 夠唔夠呀? 我有 430 人仔, 如果 $100 夠食飯, 我唔駛再唱
作者: old-cake    時間: 2009-3-10 00:26

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-3-10 00:13 發表
old cake ~ 已pm 你~ tks!
got it and replied
作者: Nelson    時間: 2009-3-10 00:27

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 00:21 發表

我隻肥羊呀。。。。吾好走。。。。等埋我。。。.
作者: Terence    時間: 2009-3-10 00:31

小肥羊一隻965..
+ 火煱, 啤啤 約400, 14ppls 每人100有找
打波 + 甲C 200左右. 唔駛換la. 唔夠俾港紙我都得
作者: kwokwy    時間: 2009-3-10 00:40

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-10 00:27 發表

我隻肥羊呀。。。。吾好走。。。。等埋我。。。.
小肥羊係唔會等人架,時不我與。你可以考慮折衷,食完肥羊自己返歌街呀。
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 01:21

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:13 發表

再多的都唔知揾邊個教練la.
今次目的, 烤全羊 + 痳辣午餐肉火煱 + 上甲B
肥羊之友sure win
無錯!我地sure win!希望可以提攜我呢個後輩,可以為肥羊之友出力升上甲b!
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 01:25

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 00:31 發表
小肥羊一隻965..
+ 火煱, 啤啤 約400, 14ppls 每人100有找
打波 + 甲C 200左右. 唔駛換la. 唔夠俾港紙我都得
我可能會畀港紙,d滙率成日變唔知幾時價位好.
而我有350人仔,唔知應該用左今次先好,定係下次留番搵劉教練打4個鐘好???

作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 01:31

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 16:33 發表

橫板定直板呢? 生膠 or 長膠?
有機會搵佢試試
佢係橫板,... oh!   直改橫教練,我改橫前d直板橫打都係佢教我ge.ie.佢教直又得,橫又得.
仲有佢d長膠技術有粒仔輝o甘勁ga!
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 01:33

引用:
原帖由 bing 於 2009-3-9 16:48 發表

No problem la. Just call me.
我可能會跟old cake去都唔定,因我家住荃灣.
但我會照send pm同會留電話比你先,方便聯絡.

作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 01:45

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 00:00 發表
我可能會跟你,我住荃灣ge,先send pm留電話畀你.
作者: Terence    時間: 2009-3-10 07:19

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:25 發表

我可能會畀港紙,d滙率成日變唔知幾時價位好.
而我有350人仔,唔知應該用左今次先好,定係下次留番搵劉教練打4個鐘好???
過關時換多D la. 同劉x打? (80+28) x 4 = 432人仔. 都係換多D好D.
作者: old-cake    時間: 2009-3-10 07:20

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:45 發表

我可能會跟你,我住荃灣ge,先send pm留電話畀你.
答左你個PM同留左電話,星期六朝call我la
作者: Terence    時間: 2009-3-10 07:20

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:31 發表

佢係橫板,... oh!   直改橫教練,我改橫前d直板橫打都係佢教我ge.ie.佢教直又得,橫又得.
仲有佢d長膠技術有粒仔輝o甘勁ga!
今次可唔可以叫佢黎呢? 打4-6pm.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 12:27

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:20 發表

我試下啦,唔一定得,因為佢係台柱黎ga!
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 12:29

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:19 發表

過關時換多D la. 同劉x打? (80+28) x 4 = 432人仔. 都係換多D好D.
我個意思係番紅雙喜同劉x後打......
作者: Terence    時間: 2009-3-10 12:36

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 12:29 發表

我個意思係番紅雙喜同劉x後打......
icic. 佢幾錢一個鐘? 有冇紅雙喜的資料? post上黎look look呀. 最緊要附近有的乜野食?
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 12:45

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:20 發表

已confirm OK! 收75一個鐘,包車馬費.
我會同未有教練的兩個share, 即是一人要畀50佢.
作者: Terence    時間: 2009-3-10 12:48

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 12:45 發表

No la. 3人用1個教練太少la. 佢地唔夠架, 最少要3人/2教練 or 4人/3教練. 遲的安排好再睇番post la
作者: Terence    時間: 2009-3-10 12:50

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 12:45 發表

Ok. 今次試下先. 一般教練去其他館打都係唔收車馬費架
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 12:56

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 12:36 發表

icic. 佢幾錢一個鐘? 有冇紅雙喜的資料? post上黎look look呀. 最緊要附近有的乜野食?
紅雙喜乒乓球館
地址:樂園路119號6樓(可乘17號公車於東門下車,沿湖貝路進入,約5分鐘步行路程,海鮮街,很容易望見,低層有桑拿) 其實最好就在羅湖公安大隊站落車就最近樂園路,仲會見到大招牌寫住紅雙喜乒乓球館.

付近.......成條都食海鮮,唔會驚無o野食.

至於佢就收60蚊一個鐘,唔太差都物超所值.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 13:00

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 12:48 發表

No la. 3人用1個教練太少la. 佢地唔夠架, 最少要3人/2教練 or 4人/3教練. 遲的安排好再睇番post la
o甘分多一個比佢地o唔ok??但係我唔想再嚮紅雙喜叫多個,因為都會幾貴.

作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 13:05

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 12:50 發表

Ok. 今次試下先. 一般教練去其他館打都係唔收車馬費架
其實比車馬費只係一份人情,話唔定到時仲落力教d tim,呵呵.
作者: jasonkywong    時間: 2009-3-10 13:08

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:19 發表

平時打開都係340人仔 (60+25) x 4 = 340 , 真係好抵ga!
作者: Terence    時間: 2009-3-10 13:09

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:00 發表

o甘分多一個比佢地o唔ok??但係我唔想再嚮紅雙喜叫多個,因為都會幾貴.
唔使擔心, 我會搵多個既. 因為想試下劉xx, 所以今次叫埋佢.
作者: mrke    時間: 2009-3-10 13:13

好夫呀,考慮小肥羊當中 ,terence今次要留張更大的枱呀.........
作者: jack    時間: 2009-3-10 13:18

引用:
原帖由 mrke 於 2009-3-10 13:13 發表
好夫呀,考慮小肥羊當中 ,terence今次要留張更大的枱呀.........
BOOK 定張大圓枱

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0