標題: Full【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區 [打印本頁]

作者: 廠長    時間: 2009-1-19 13:38     標題: Full【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

乒工廠會員優先

新人請留contact比我先加名
冇我contact請pm我!!!!!!!!

會員收費 :

如常以$10一小時計算,每次球局參與時間最少為兩小時!!

非會員 :

兩小時為$30,三小時為$40,如此類推,每次球局參與時間最少為兩小時!!

注意 :
請列明想打的時間,因本人要安排枱數,如因遲到及沒有合理的解譯,仍需全數繳付報名時所列明時間的費用!!

1.Gary
2.brian (7 - 10pm)
3.胡胡
4.bing (7 - 10pm)
5.lazyman (7 - 10pm)
6.alan (7 - 10pm)
7.johnny
8.smartboy 1 (7 - 9pm)
9.smartboy 2 (7 - 9pm)
10.ngankc (7 - 10pm)
11.jason (9 - 11pm)
12.Candy
13.wayne (8 - 11pm)
14.songyip (9 - 11pm)
15.毛毛
16.samuel guest
17.邱仔 (7 - 11pm) guest
18.patrick (7 - 10) guest
19.jack (7- 10pm) guest
20.wing (7 - 9pm) guest
21.金sir (7 - 9pm) guest
22.artin (7 - 10pm) guest
23.nelson (7 - 10pm) guest
24.joe (7 - 10pm) guest
25.明天 (9 - 11pm)
26.garfield (9 - 11pm)
27.嘉靜
28.gary's friend (8 - 11pm)

作者: jack    時間: 2009-1-19 13:56

can i join, 7-10 (guest)
作者: bing    時間: 2009-1-19 14:50

7 - 10 pm please. Thanks!
作者: brian1115    時間: 2009-1-19 16:48

JOIN  7-10
作者: patrick03    時間: 2009-1-19 18:40

Can I join? (7-10pm)
作者: wing    時間: 2009-1-19 20:32

Can I join 7-9 (guest)? hours
作者: Nelson    時間: 2009-1-19 22:23

Nelson + 2 friends (Joe & Ben)

7pm -10pm
作者: johnnywai    時間: 2009-1-19 22:32

join
作者: ngankc    時間: 2009-1-19 23:13

join  7-10pm
作者: SMARTBOY    時間: 2009-1-19 23:21

SMARTBOY 1 & 2 join 7-10, thanks.
作者: artin    時間: 2009-1-20 00:04

3/h 7-10
作者: jasonkyy    時間: 2009-1-20 18:10     標題: 【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

Join from 9:00pm to 11:00pm.  Thanks.
作者: alank    時間: 2009-1-20 19:08

Join! 7 - 10 , Pls
作者: 邱仔    時間: 2009-1-21 01:15

7-11 qq
作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-1-21 12:26

Join ~ pls 8-11~~
作者: samchtam    時間: 2009-1-21 13:41

pls count me. THX
作者: songyip    時間: 2009-1-21 14:15

Hi 廠長,

小弟明晚會 JOIN 乒工的球局, 9:00 - 11:00 PM, 謝謝!

而阿倫因事未能出席, 特此通知!

明天見!
作者: Nelson    時間: 2009-1-21 15:37

Please take Ben out from the list. He won't be able to join.
作者: 外星毛查查    時間: 2009-1-21 16:05

i come la!!!
作者: 外星毛查查    時間: 2009-1-21 22:25

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-21 14:15 發表
Hi 廠長,

小弟明晚會 JOIN 乒工的球局, 9:00 - 11:00 PM, 謝謝!

而阿倫因事未能出席, 特此通知!

明天見!
好文雅WO@@@

作者: jack    時間: 2009-1-21 22:42

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-1-21 22:34 發表

俾乒工廠打波既都係文人
我係粗人, 球技粗糙
作者: songyip    時間: 2009-1-22 01:17

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-1-21 22:25 發表

好文雅WO@@@
有幾文雅呀, 其實我都很粗野(暴)的 !!!

明晚見啦!
作者: javacup    時間: 2009-1-22 10:40

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-1-21 22:25 發表

好文雅WO@@@
毛毛,你都未聽過我地兩個爆粗, 聽完之後,可能你會對我地兩個改觀!
作者: 廠長    時間: 2009-1-22 10:57

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 10:40 發表

毛毛,你都未聽過我地兩個爆粗, 聽完之後,可能你會對我地兩個改觀!
廠內嚴禁爆粗!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 44_66    時間: 2009-1-22 11:06

作者: 廠長    時間: 2009-1-22 11:12

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 11:06 發表

廠內只準爆廠!!!!!!!!!!!!!!!!!!liness" />liness" />

又爆廠
廠內只準爆46!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 44_66    時間: 2009-1-22 11:17

作者: 廠長    時間: 2009-1-22 11:24

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 11:17 發表

come on babe
我爆唔到你呀
作者: songyip    時間: 2009-1-22 11:28

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 10:40 發表

JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影响球會的名聲的; 否則, 小心廠長和 46 兄沖爆我倆呀!!!

JavaCup 你同意否?
作者: javacup    時間: 2009-1-22 12:03

引用:
原帖由 廠長 於 2009-1-22 10:57 發表

廠內嚴禁爆粗!!!!!!!!!!!!!!!!!!liness" />
廠長,你放心,我唔會在廠內爆粗的, 我都唔想咁快下崗!
作者: javacup    時間: 2009-1-22 12:04

引用:
原帖由 廠長 於 2009-1-22 11:12 發表

廠內只準爆46!!!!!!!!!!!!!!!!!!
爆四哥,有D難度,我怕被四哥反爆返我!
作者: javacup    時間: 2009-1-22 12:08

[quote]原帖由 songyip 於 2009-1-22 11:28 發表

JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影

我唔會教壞小朋友的,壞就自己壞好了!唔好影響下一代,因為將來的世界是他們作主!

作者: songyip    時間: 2009-1-22 12:53

JavaCup, 你可能真的要練習和感受一下給人沖爆的感覺了......哈哈!
作者: 廠長    時間: 2009-1-22 12:59

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-22 11:28 發表

JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影响球會的名聲的; 否則, 小心廠長和 46 兄沖爆我倆呀!!!

JavaCup 你同意否?
你星期日先沖爆完我wor........
作者: javacup    時間: 2009-1-22 13:02

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-22 12:53 發表
JavaCup, 你可能真的要練習和感受一下給人沖爆的感覺了......哈哈!
我餐餐都比你D沖力射球沖爆啦!
作者: songyip    時間: 2009-1-22 14:21

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 13:02 發表

我餐餐都比你D沖力射球沖爆啦!
但當您換了新武器, 例如靈氣王 VIP, Tenergy 64, 或是 OMEGA IV 等......., 雙劍合璧, 天下無敵, 我(們)便必死無疑的了!!!
作者: javacup    時間: 2009-1-22 16:35

Tenergy 64,唔好玩啦,現在只在只可以用超貴的價錢才可訂地64回來,放且我覺得05已經足夠!
作者: ngankc    時間: 2009-1-22 23:01

songyip so strong today
作者: jack    時間: 2009-1-22 23:27

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-22 23:01 發表
songyip so strong today
我今日有到, 不過都未知你同 songyip 係邊個
作者: 44_66    時間: 2009-1-22 23:31

作者: 44_66    時間: 2009-1-22 23:32

作者: javacup    時間: 2009-1-22 23:53

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 23:31 發表

喪葉成日沖爆吾架
四哥,連你都中招? 喪葉今晚又喪拉呀?
作者: songyip    時間: 2009-1-23 10:42

Hi NganKC & Jack 兩位好,

小弟多謝 NganKC 的讚賞(相比 46 及家倫等球友, 小弟又算得上什麼呢!), 但我昨晚有否和你打球呢?! 右手橫板, 是否精英隊的那位架眼鏡的弟兄?!

有機會的話, 下次再來乒工和兩位介紹一下, 認識切磋好嗎?
作者: songyip    時間: 2009-1-23 10:47

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 23:31 發表

喪葉成日沖爆吾架
46兄, 吳好玩啦.....我俾人 "喪拉" 就有!  發揮稍為差些, 第一 set 就給"明天兄"打垮了, 幸好後來上訴才拉他下崗呀......

46 兄, 你的對外戰績越來越彪炳了(Ding 組 16強啊)...相信給你爆廠的人為數真的不少!

Javacup, 昨晚 46兄沒有到廠巡視呀......反而 guest 就大有人在!
作者: songyip    時間: 2009-1-23 10:50

我記起了, 舊年工聯盃出線後 第一場就給 46 打到不似人形, 吃他的側拐上下旋發球, 好像中了幻術一樣!
作者: artin    時間: 2009-1-23 10:56

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 23:32 發表

songyip 係左手 日直 .....  ngankc 係右手橫板 靚仔
SONGYIP我琴晚同佢打過..成把ak47咁.一野爆成我liness" />
小弟d開波好彩佢都仲食!
作者: artin    時間: 2009-1-23 10:58

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-23 10:47 發表

46兄, 吳好玩啦.....我俾人 "喪拉" 就有!  發揮稍為差些, 第一 set 就給"明天兄"打垮了, 幸好後來上訴才拉他下崗呀......

46 兄, 你的對外戰績越來越彪炳了(Ding 組 16強啊)...相信給你爆廠的人為數真的不少! ...
我咪一樣係guest..我都比人沖到應晒
我d開波你可能係唔識應先出界!
作者: artin    時間: 2009-1-23 11:00

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 23:32 發表

songyip 係左手 日直 .....  ngankc 係右手橫板 靚仔
果到個個都好靚仔haha
作者: 廠長    時間: 2009-1-23 11:25

今期到喪葉大紅大熱wor...
作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-1-23 11:46

無錯...Songyip...真的勁左好多....
下次要同佢打返set 先....^^
作者: 粒仔輝    時間: 2009-1-23 13:40

其實Songyip同46都是令人好頭痛的對手
作者: songyip    時間: 2009-1-23 14:07

嘩, 咁多人想開戰, 不如來個新年球局, 我已 book 了 年初三花園街體育館 6-8pm, 有沒有人有興趣?!
作者: songyip    時間: 2009-1-23 14:11

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-1-23 13:40 發表
其實Songyip同46都是令人好頭痛的對手
錯, 應該係 粒仔輝 和 46 都是令人好頭痛的對手...
作者: songyip    時間: 2009-1-23 14:15

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 10:58 發表

我咪一樣係guest..我都比人沖到應晒
我d開波你可能係唔識應先出界!
你真客氣, 閣下是否昨晚手拿中直正手加橫打的球友(穿黃色戰衣)?!

你的逆側上旋令人很頭痛, 動作相似, 所以食西是正常的!

下次來乒工再和你打好麼?
作者: jack    時間: 2009-1-23 14:25

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-23 14:15 發表

你真客氣, 閣下是否昨晚手拿中直正手加橫打的球友(穿黃色戰衣)?!

artin 我知邊個, 我問過佢叫乜名, 係一個好後生既波友
岩呀, 佢係打中直, 後面有塊膠打橫打, 不過無乜留意佢戰衣乜色
作者: songyip    時間: 2009-1-23 14:35

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-1-23 11:46 發表
無錯...Songyip...真的勁左好多....
下次要同佢打返set 先....^^
多謝 ka_lun 兄 吳嫌小弟水皮, 下次有機會一定奉陪...
作者: artin    時間: 2009-1-23 17:32

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-23 14:15 發表

我係黃色bty戰衣個位...好呀下次再打過!
你既前沖實在太快..想封都封唔到你  勁
作者: artin    時間: 2009-1-23 17:35

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-23 14:25 發表

artin 我知邊個, 我問過佢叫乜名, 係一個好後生既波友
岩呀, 佢係打中直, 後面有塊膠打橫打, 不過無乜留意佢戰衣乜色
琴日我d橫打比你封死我..
決勝局冇晒力彈你
你d波太穩!
作者: ngankc    時間: 2009-1-23 17:52

yes I am 精英隊的那位架眼鏡的弟兄
引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-23 10:42 發表
Hi NganKC & Jack 兩位好,

小弟多謝 NganKC 的讚賞(相比 46 及家倫等球友, 小弟又算得上什麼呢!), 但我昨晚有否和你打球呢?! 右手橫板, 是否精英隊的那位架眼鏡的弟兄?!

有機會的話, 下次再來乒工和兩位介紹一 ...

作者: artin    時間: 2009-1-23 18:04

songyip : 你接熟我開波你炒到我..琴日我正手反手都非常水..我贏luck而已!!
NganKC:你係咪讀st.Pxxx(<-唔識串)果個?
作者: jack    時間: 2009-1-23 18:42

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 17:35 發表

琴日我d橫打比你封死我..
決勝局冇晒力彈你
你d波太穩!
係咪即係話我無乜攻擊力呀
作者: jack    時間: 2009-1-23 18:45

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-23 17:52 發表
原來你就係好勁果個, 小弟一埋牙就比你沖爆, 勁炒
作者: artin    時間: 2009-1-23 18:57

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-23 18:42 發表

係咪即係話我無乜攻擊力呀
講真你好似冇乜攻我
作者: jack    時間: 2009-1-23 19:11

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 18:57 發表

講真你好似冇乜攻我
因為我覺得你想練下橫打嘛, 咪比 D 波你反手囉, 仲有我依期唔玩強攻, 想感覺下個波既旋轉
近排又無乜練拉波, 失誤超高, 攻都無乜 SO
作者: artin    時間: 2009-1-23 20:22

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-23 19:11 發表

因為我覺得你想練下橫打嘛, 咪比 D 波你反手囉, 仲有我依期唔玩強攻, 想感覺下個波既旋轉
近排又無乜練拉波, 失誤超高, 攻都無乜 SO
比你控死我..
作者: songyip    時間: 2009-1-24 09:39

Jack 兄 和 Artin 兄雙方都好禮讓......正是貫徹了友誼第一, 比賽第二的精神, 好!!
作者: songyip    時間: 2009-1-24 09:45

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 17:32 發表

我係黃色bty戰衣個位...好呀下次再打過!
你既前沖實在太快..想封都封唔到你  勁
太過獎了, 你第一次打不太適應而已......

多些來乒工打打球, 大家都會獲益良多....
作者: songyip    時間: 2009-1-24 09:48

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-23 17:52 發表
小兄弟球技手感出眾, 真是後生可畏, 前途無可限量呀, 繼續努力!
作者: artin    時間: 2009-1-24 21:34

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-24 09:39 發表
Jack 兄 和 Artin 兄雙方都好禮讓......正是貫徹了友誼第一, 比賽第二的精神, 好!!
過獎啦..
基本上成個乒工廠都係友誼第一, 比賽第二的

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0