23 12
發新話題

【慈善拍賣】全新 日版 Butterfly Holycrown SI 柄 !

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

【慈善拍賣】全新 日版 Butterfly Holycrown SI 柄 !

支持一下利民慈善盃比賽!家裏值得抱緊對待的板已經不多,呢塊絕對係其中之一。

最割愛!!!

為善最樂,希望為大會,為所有參加者,出一分微力。。。慷概解囊。。。

一句到尾,全數撥捐利民會。不會扣除任何成本。
希望大家慷慨解囊。有器材,做善事!

物品:全新 日版 Butterfly Holycrown SI 柄 Tamca ULC 碳板

舊鋁牌 全新 SI 柄!!激罕!!

物品新舊度:10(10為全新)有盒。

起步價:900
每次叫價:10.00
結束時間 : 2月7日 23:59
交收方法 : 直接PM 我啦, 之後我會一次過入數出示捐款收據.

籌款o者,比下面啦。。。。

打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

$930 @

請大家 多多支持!!!
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

940     。。。  

$950😙

$970,

$$990

$1010

希望大家多多支持

呢塊版 絕對係可遇不可求既好野黎。。。

全新 SI 柄既ULC。。。

想問係咪我投中

係!

多謝善款。。。whassap 你啦  ^_^

為善最樂。

已pm你

因爲發生左d小意外

所以...就從新 投標啦

希望大家踴躍。

每次叫價:20.00
結束時間 : 2月18日 23:59

引用:
原帖由 直直地 於 2019/2/13 19:16 發表
因爲發生左d小意外

所以...就從新 投標啦

希望大家踴躍。

每次叫價:20.00
結束時間 : 2月18日 23:59

跟之前口價繼續.. $1010
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 2019-2-14 10:23
  • SSPSK +1 真的。好! 2019-2-13 20:10

唔識打波既我都投 1020
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

23 12
發新話題